ActiveMEDI PetID

24,90 €
VARASTOSSA
SKU
430194

Katso video

ACTIVEMEDI PETID - LEMMIKIN DIGITAALINEN HENKILÖTUNNISTE

Activemedi PetID on lemmikin digitaalinen henkilötunniste, jossa lemmikin tärkeät tiedot pysyvät aina mukana. PetID-tunnistelaattaan voi tallentaa haluamiaan tietoja esimerkiksi lemmikin terveydestä, luonteesta ja ruokavaliosta sekä omistajan yhteystiedot. Jos lemmikki katoaa, saa löytäjä PetID:n avulla helposti selville omistajan yhteystiedot. PetID on siis lemmikin sähköinen henkilökortti/tietokansio. Omistaja voi määritellä, mistä tietoja tunniste näyttää skannatessa ja mitkä tiedot näkyvät vain omistajalle. Myöskään tuotteen valmistaja ei näe vain omistajalle tarkoitettuja tietoja. Pilvipalvelu on kytkettävissä lemmikin kaulapannassa helposti kulkevaan PetID-tunnisteeseen, joka on luettavissa älypuhelimella NFC-tekniikalla tai OR-lukijalla. ActiveMEDI PetID on suomalainen, veden- ja pakkasenkestävä tuote. Katso käyttöohjeet Lisätiedot-sivulta.

KÄYTTÖOHJEET:

Aktivointi

Etsi tuotteessasi oleva yksilöity merkkisarja (QR-koodin alla). Merkkisarja on oma PetID-koodisi. Kirjoita internetselaimesi URL –kenttään www.sos1.me/PetID-koodisi Internetselaimeesi ilmestyy PetID:n aktivointiin tarkoitettu nettisivu, jonka ohjeita seuraamalla luot lemmikillesi PetID-profiilin ja kytket sen PetID:hen. Luotuasi profiilin olet valmis. PetID on nyt toiminnassa. Voit testata PetID:n toimivuuden skannaamalla sen QR-lukijalla tai NFC-laitteella.

PetID:n tietojen muokkaaminen

Mikäli sinulla on jo PetID ja olet aktivoinut sen luomalla profiilin (katso edellinen kohta), voit kirjautua sisään PetID-profiiliisi osoitteessa www.activemedi.fi oikeassa yläkulmassa kohdassa ”Kirjaudu”.

Tietoturva

Käytämme samoja suojaustekniikoita, kuin pankit. Tiedot ovat myös kryptattu siten, että niihin eivät pääse sinun lisäksesi muut käsiksi. Voit myös itse määrittää mitä tietoja lemmistäsi näkyy skannatessa. Näin voit pitää tietoja tallessa samalla varmistaen tietoturvan.

Vaaditaanko mobiilisovellus?

PetID- tuotteita, voidaan lukea älypuhelimilla, joihin on asennettu QR-koodi lukija. QR-koodi sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. (Windows puhelimissa QR-koodi lukija on jo valmiina ja se löytyy painamalla ensin hakupainiketta ja sitten kamerahakua. PetID-tuotteet voidaan myös lukea älypuhelimilla, joissa NFC teknologia on käytössä (erillistä sovellusta ei tarvita).

Kulut

Ei kuluja. Ainoa maksu liittyy tuotteen hankintaan.

Tuotteen kadotessa

Jos kadotat PetID tuotteesi, voit kirjautua ActiveMEDI:n PetID profiiliisi ja poistaa tuotteen. Tällä tavoin tuote ei ole enää toiminnassa. Jos löydät tuotteesi, voit uudelleen aktivoida sen uudelleen seuraamalla aktivointiohjeita.

 

 

Tuotenumero430194
EAN0694263721477

Ilmainen toimitus Schenker-noutopisteisiin kaikille tuotteille & Ilmainen kotiinkuljetus yli 30 kg koiranruokatilauksiin! Ei koske yksittäisiä tarhaelementtejä.