Alaska Blind Max HD Snow -untuvatakki

Avaa kokotaulukko
Vaadittu kenttä.
×

Ota mitat suoraan vartalolta tai aluskerraston päältä ja tarkista oma kokosi mittataulukosta. Valitse kokosi rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mukaan. Tämän jälkeen voit varmistaa kokosi pituuden ja lantionympäryksen avulla. Halutessasi tarkistamme koon puolestasi - ota seuraavat vartalomitat ohjeen mukaan ja soita asiakaspalveluumme 040 828 1000 (ark klo. 9-17) niin autamme etsimään juuri sinulle sopivan koon.

Huom! Taulukon mitat ovat napakoita vartalomittoja - älä kiristä tai löysää mittanauhaa mittauksen aikana. Liikkumaväljyys on jo huomioitu vaatteen mitoissa!

Valitse tuote
SKU
511070

ALASKA BLIND MAX HD SNOW -UNTUVATAKKI

Erittäin korkealuokkainen Alaska Blind Max HD™ Snow -lumicamotakki on lämmin untuvatakki talvimetsästykseen. Aidolla Blind Max HD™ -lumicamokuviolla varustetussa untuvatakissa on kiinteä huppu, korkea kaulus ja lumilukot hihoissa, jotka suojaavat tehokkaasti kylmältä. Pieneen tilaan pakattava untuvatakki kulkee helposti mukana omassa kuljetuspussissaan myös jahtireissulla. Alaska-untuvatakki päällä ei varmasti tule kylmä ääriolosuhteissakkaan.

  • Täyte: 90 % untuvaa, 10 % höyheniä
  • Täytteen paino: 187 g
  • Kiinteä huppu
  • Lumilukot hihoissa
  • YKK-vetoketjut
  • Materiaali: 100 % nylonia
  • Väri: Blind Max HD -lumicamo

Lämmin Kestävä Untuva

Aito untuva Pakattavissa

 

Blind Max HD™ lumicamo

Blind Max HD™ lumicamo on suomalaiseen talvimaastoon suunniteltu lumicamokuvio. Entistä luonnollisempi optimoitu väritys on sävyltään lumenvalkoinen. Camokuviossa on tarkoin valitut yksityiskohdat suomalaisesta maastosta kuten havunneulaset, tammenlehdet, männynrungot, kävyt, oksat jne. HD-kuvatut yksityiskohdat takaavat entistä paremman maastoutumisen. Blind Max HD™ -lumicamokuvio on yksityiskohdiltaan monipuolinen ja soveltuu metsästykseen useissa maastotyypeissä aina lintujahdista kettu- ja jänisjahtiin.

Tuotenumero511070
Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Blind Max HD Snow -untuvatakki
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

Ilmainen toimitus Schenker-noutopisteisiin kaikille tuotteille & Ilmainen kotiinkuljetus yli 30 kg koiranruokatilauksiin! Ei koske yksittäisiä tarhaelementtejä.