Alaska Weekend Warrior Duffel Bag -varustekassi

49,90 €
Valitse tuote
SKU
761030
  • Tilava varustekassi vaikka viikonloppureissuille ja vapaa-ajan harrastevälineiden kuljetteluun
  • Kätevän keikkakassin kantohihnat on muotoiltu siten, että kassia voi kantaa repun tapaan
  • 50-litrainen kassi on valmistettu erittäin kestävästä ja kosteutta tehokkaasti hylkivästä materiaalista
  • Saatavana kolme väriä: musta, vihreä ja railakas BlindTech Invisible Blaze II -turvacamo. Räikeän oranssi reppu ei ainakaan huku takakontin tavarapaljouteen, vaikka auton kyydissä olisi useammankin ihmisen tavarat

ALASKA WEEKEND WARRIOR -VARUSTEKASSI

Kun keksitään jotain toimivaa, on sitä turha lähteä muuttamaan kevyin perustein. Alaska Weekend Warrior on tästä hyvä esimerkki: sangen perinteikäs ja käytännöllinen duffelilaukku, johon pakkaa heittämällä vaikka viikonlopun mökkireissun tavarat, kuntosalitarvikkeet tai mitä hyvänsä. Tilaa kun on peräti 50 litraa. Weekend Warrioria voi kantaa joko perinteisesti kädessä tai olalla, mutta varsinkin pitkiä kävelymatkoja ajatellen se on myös näppärä heittää repun tapaan selkään. 

Kanto- eli olkahihnat on muotoiltu ergonomisiksi, ja ne ovat säädettävät siinä, missä repuissa yleensä. Jos kassiin jää pakkaamisenkin jälkeen tilaa, voi sen kiristellä sivujen kompressioremmeillä hölskymättömäksi paketiksi. Päätysivulta sen sijaan löytyy vielä kantokahvaa ja näppärää pikkutaskua.

Materiaali on kestävää ja vettä hylkivää, ja keikkalaukun tilavuus on siis 50 litraa. Weekend Warrior on saatavissa kolmessa värissä eli joko varsin neutraalina mustana tai vihreänä (Forest Green), mutta myös hieman räväkämpänä turvacamon oranssina eli Alaskan BlindTech Invisible Blaze II -kuosissa.

Write Your Own Review
Arvioit:Alaska Weekend Warrior Duffel Bag -varustekassi
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn