Arvonnan säännöt Koiravaruste

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä:

Koiravaruste.fi, Suomen Retkitukku Oy (2422124-6)
Rautionkatu 2 C
90400 Oulu

 

2. Arvonta ja palkinto

Arvonnassa arvotaan 120 kg koiranruokaa. Voittaja saa valita palkinnokseen yhteensä 120 kg vapaavalintaista, Koiravarusteen valikoimasta löytyvää koiranruokaa.

Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta mahdollisen arpajaisveron.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta ilmoitetaan myös järjestäjän verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Jos voittajaa ei tavoiteta kymmenen arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta, tai hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai ne ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia.

Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän sivustoilla, Facebook-sivulla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. 

Palkinto tullaan toimitetaan voittajalle kotiintoimituksena tai lähimpään noutopisteeseen. Palkinnon voittaja on velvoitettu tulemaan osoitettuun paikkaan osoitettuna aikana omakustanteisesti lunastamaan palkinto. Palkinnot tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

 

3. Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuunottamatta alla mainittuja poikkeuksia.

Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Retkitukku Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan saa osallistua ainoastaan omalla sähköpostiosoitteellaan.

 

4. Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 7.- 31.5.2019 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta.  Arvonta suoritetaan 15.6.2019 mennessä. Voittajan nimi julkaistaan järjestäjän Facebook-sivuilla kymmenen päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta. 

 

5. Osallistuminen


Arvontaan voi osallistua www.koiravaruste.fi - sivustolla tilaamalla Koiravarusteen uutiskirjeen. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sähköpostiosoite kysyttyyn kohtaan. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Osallistuminen on ilmaista eikä osallistumiseen liity minkäänlaista ostovelvoitetta. Tilaamalla uutiskirjeen osallistuja antaa järjestäjälle luvan suoramarkkinointiin uutiskirjeen muodossa. Uutiskirjetilauksen voi perua haluamanaan ajankohtana.

 

6. Järjestäjän vastuu


Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Verkossa toimiva osallistumissivusto toimii yleisimmissä Internet-selaimissa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Suomen Retkitukku Oy:n ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

 

7. Henkilötietojen käsittely ja sääntömuutokset


Annetut tiedot talletetaan Suomen Retkitukku Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti.

Suomen Retkitukku Oy:n Tietosuojaseloste avaa yrityksen tietosuojaan liittyvät käytännöt.

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

 

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn