Dragråttan R -vetovaljaat

39,90 €
Valitse tuote
SKU
431990
  • Vetovaljaat valjakkourheilulajeihin
  • Suunniteltu suurilla nopeuksilla työskenteleville kilpakoirille ja skandinaavisille vetokoiraroduille
  • Ehkäisevät etulapavammoja
  • Varustettu kauttaaltaan näkyvillä heijastimilla
  • Hyvin pehmustetut
  • Koot XS-3XL

DRAGRÅTTAN R -VETOVALJAAT

Vetovaljaat valjakkourheilulajeihin. Dragråttan R -vetovaljaat on suunniteltu suurilla nopeuksilla työskenteleville kilpakoirille ja skandinaavisille vetokoiraroduille. Valjaat on kehitetty etulapavammojen ehkäisyä silmällä pitäen. Kaula-aukko on tavallista kapeampi ja yläosastaan pyöreä. Niskassa on kaula-aukon jälkeen lyhyt suora remmi, jonka ansiosta valjaat lähtevät jakautumaan vasta lapojen jälkeen. Selkäosa on pitkä ja kaula-aukossa, alaosassa sekä kyljissä on hyvät pehmusteet. Valjaat on valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista.  Näkyvät heijastimet kauttaaltaan!

Huom, kokotaulukko on suuntaa antava. Sovita valjaita aina huolellisesti koirallesi. Kokotaulukon alla ohjeita valjaiden sovittamiseen.

Koko Koiran paino
XS 15-17 kg
S 18-21 kg
M 20-23 kg
L 23-27 kg
XL 26-30 kg
XXL 29-33 kg
3XL 32-36 kg

Valjaiden sopivuutta arvioitaessa niitä on hieman vedettävä takaosasta koiran yllä. Sopivankokoiset valjaat istuvat pienessä vedossa hyvin paikallaan. Liian isot valjaat roikkuvat löysästi koiran päällä, kun taas liian pienissä valjoissa kylkien hihnat nousevat liian nopeasti selälle ja vetäytyvät kasaan selän päälle. Tärkein asia on kaula-aukon sopivuus. Kaula-aukko ei saa painaa kaulan pehmytkudosta eikä toisaalta päästä venymään niin pitkälle taakse, että ne haittaavat lapojen päällä koiran liikkumista. Kaula-aukko on oikean kokoinen, kun se pienessä vedossa asettuu alareunan yhtymäkohdasta (mielellään myös keskiosasta) rintalastan kahvan päälle, ja yläreunasta niska- ja säkänikamien liitoskohdan tienoille (lapaluiden etureuna ei saa ole valjashihnan alla). Valjaiden pituuden osalta valjaiden loppuosan tulisi asettua noin hännäntyven yläpuolelle. Useamman koiran valjakoissa valjaat säädetään loppuosassa olevan kiinnityslenkin avulla samanpituisiksi vetoliinoihin nähden.

Lue lisää ohjeita vetovaljaiden valintaan täältä.

Dragråttan R-vetovaljaat

Tuotenumero 431990
Write Your Own Review
Arvioit:Dragråttan R -vetovaljaat
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Dragråttan-corduratossut koiralle

Dragråttan-corduratossut koiralle

12,90 €
Dragråttan- säädettävä panta

Dragråttan- säädettävä panta

14,90 €
Dragråttan- puolikiristävä panta

Dragråttan- puolikiristävä panta

7,70 € 12,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn