Dragråttan X -vetovaljaat

39,90 €
Valitse tuote
SKU
432000
  • Vetovaljaat valjakkourheilulajeihin
  • Täysin pehmustetut
  • Varustettu kauttaaltaan heijastinnauhalla
  • Valmistettu kestävästä ja vahvasta materiaalista
  • Koot: XS-3XL

DRAGRÅTTAN X-VETOVALJAAT

Niin kutsutut husky-vetovaljaat valjakkourheilulajeihin. X-vetovaljaat ovat Dragråttanin myydyin valjasmalli. Valjaat ovat täysin pehmustetut ja varustettu kauttaaltaan heijastinnauhalla. Niskassa on lisäksi erillinen heijastinpätkä, joka auttaa hahmottamaan koiran sijainnin ajettaessa valjakolla pimeällä. X-mallin valjaissa hihnat haarautuvat heti kaula-aukon yläosan jälkeen kahteen suuntaan. Valjaat on suunniteltu etenkin työkoirille, ja ne sopivatkin erinomaisesti esimerkiksi matkailualalla käytössä oleville vetokoirille, mutta soveltuvat hyvin myös kilpailukäyttöön. Dragråttanin R-valjasmalliin verrattuna X-valjaiden kaula-aukko on leveämpi ja malli selästä lyhyempi. Valjaat on valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista.

Huom. Kokotaulukko on suuntaa antava. Sovita valjaat aina huolellisesti koirallesi. Kokotaulukon alla ohjeita valjaiden sovittamiseen

Koko Koiran paino
XS 15-17 kg
S 18-21 kg
M 20-23 kg
L 23-27 kg
XL 26-30 kg
XXL 29-33 kg
3XL 32-36 kg

Valjaiden sopivuutta arvioitaessa niitä on hieman vedettävä takaosasta koiran yllä. Sopivankokoiset valjaat istuvat pienessä vedossa hyvin paikallaan. Liian isot valjaat roikkuvat löysästi koiran päällä, kun taas liian pienissä valjoissa kylkien hihnat nousevat liian nopeasti selälle ja vetäytyvät kasaan selän päälle. Tärkein asia on kaula-aukon sopivuus. Kaula-aukko ei saa painaa kaulan pehmytkudosta eikä toisaalta päästä venymään niin pitkälle taakse, että ne haittaavat lapojen päällä koiran liikkumista. Kaula-aukko on oikean kokoinen, kun se pienessä vedossa asettuu alareunan yhtymäkohdasta (mielellään myös keskiosasta) rintalastan kahvan päälle, ja yläreunasta niska- ja säkänikamien liitoskohdan tienoille (lapaluiden etureuna ei saa ole valjashihnan alla). Valjaiden pituuden osalta valjaiden loppuosan tulisi asettua noin hännäntyven yläpuolelle. Useamman koiran valjakoissa valjaat säädetään loppuosassa olevan kiinnityslenkin avulla samanpituisiksi vetoliinoihin nähden.

Lue lisää ohjeita sopivien vetovaljaiden valintaan täältä.

Write Your Own Review
Arvioit:Dragråttan X -vetovaljaat
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Kolari-softshell-liivi

Kolari-softshell-liivi

19,90 €
Kolari-softshelltossut 4 kpl

Kolari-softshelltossut 4 kpl

14,90 €
SportDOG Locator Beacon -vilkkuvalo

SportDOG Locator Beacon -vilkkuvalo

14,95 € 19,90 €
Kolari-koiraliivi aktiiviselle koiralle

Kolari-koiraliivi aktiiviselle koiralle

39,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn