FitDog Puppy Booster energia- ja nesteytysjuomajauhe 250 g

14,50 €
SAATAVISSA 7
SKU
310715
  • Varmistaa tiineiden ja imettävien narttujen riittävän energiansaannin ja sopii pentujen juottorutiinien opetteluun
  • Kehitetty ja valmistettu Suomessa

FITDOG PUPPY BOOSTER ENERGIA- JA NESTEYTYSJUOMAJAUHE

FitDog Puppy Booster energia- ja nesteytysjuomajauhe varmistaa tiineiden ja imettävien narttujen riittävän energiansaannin ja sopii pentujen juottorutiinien opetteluun. Tiineillä ja imettävillä nartuilla riittävä energiansaanti ja nesteytys ovat tärkeimmät ravitsemukselliset asiat. Tiineyden loppupuoliskolla nartun aineenvaihdunta vilkastuu ja nesteentarve alkaa lisääntyä. Suurin nesteentarve ajoittuu maidontuotannon huipun kanssa samaan ajankohtaan, joka on 3-4 viikkoa synnytyksestä. Riittämätön juominen voi muodostua maidontuotantoa rajoittavaksi tekijäksi. FitDog Puppy Booster on herkullinen juoma, jonka avulla voit varmistaa nartun riittävän energiansaannin sekä nesteytyksen. Tuote sisältää yli 50 % kasvirasvaa, joka antaa koiralle helposti hyödynnettävää energiaa. Tuotteessa on myös nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja sekä proteiinia. Jauhe sekoitetaan veteen ravistamalla pullossa. Valmis juoma on puuromaista ja maistuu hyvin myös nirsoille koirille. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Annostelu imettäville nartuille: Päiväannokset esimerkiksi: 5kg koira, 0,5rkl jauhetta sekoitettuna 1dl vettä; 10kg koira, 1 rkl jauhetta sekoitettuna 2dl vettä. Päiväannokset voidaan antaa kerralla tai useammassa erässä, ruuan mukana tai ilman. Anna kuitenkin maksimissaan 5dl juomaa isoille koirille kerrallaan. Yhdestä pakkauksesta riittää n. kuukaudeksi 10kg imettävän nartun päivittäiseen juottamiseen.

Annostelu pennuille: Opeta pentu juomaan Puppy Booster- tuotetta päivittäin tai muutamina kertoina viikossa. Päiväannos pennulle voidaan antaa useammassa erässä ruuan mukana tai erikseen. 5 kg pentu, 0,5 rkl jauhetta sekoitettuna 1dl vettä; 10 kg pentu, 1 rkl jauhetta sekoitettuna 2dl vettä. Puppy Booster ei saa korvata pennun ruokavaliota. Sen käyttömäärä ylläolevalla ohjeella on pennuilla max. 5% päivittäisestä dieetistä.

Valmistusaineet:

  • Rasvajauhe (kasvirasvaa) 
  • Soijaproteiini

Lisäaineet: liha-aromi

Ravintosisältö per 100g:

Muuntokelpoinen energia 2,5 MJ / 587 kcal
Rasva 53,7 g
Proteiini 20,3 g
Hiilihydraatti 17,1 g
Tuhka 2,8 g
Raakakuitu 1,1, g
Natrium 0,5 g
Write Your Own Review
Arvioit:FitDog Puppy Booster energia- ja nesteytysjuomajauhe 250 g
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn