Jämpti-retkitarha 138 x 138

225,00 €
1 arvostelua
SAATAVISSA 4
SKU
420156

Ominaisuudet:

 • Helposti kuljetettava ja siirrettävä retkitarha
 • Mitat: 
  • Pituus 138 x leveys 138 x korkeus 101 cm
  • Korkeus katon kanssa: 152 cm
  • Elementin koko: 63 x 99 cm. Toisiinsa nähden suorassa olevien elementtien väliin jää n. 4 cm rako, 90° kulmassa 3,2 cm rako.
  • Elementtien kehä: Ylä- ja alareunoista 1,5 x 2,5 cm ja reunoilta 1,3 x 1,3 cm neliöputkea.
  • Oviaukon koko: 60 x 94 cm.
  • Verkon silmäkoko: Alareunasta 42 cm:iin saakka 6 x 4,5 cm, muutoin 6 x 9 cm.
 • Paino: 25 kg 
 • Tarha seisoo muovitassujen päällä n. 2 cm irti maasta.

JÄMPTI-RETKITARHA 138 X 138

Helposti kuljetettava ja siirreltävä Jämpti-Retkitarha on koiratarhan ja kuljetushäkin välimuoto, johon koiran voi sijoittaa väliaikaisesti. Kätevä retkitarha soveltuu erinomaisesti esimerkiksi näyttely- ja koiraharrastajille mukaan tapahtumiin, karavaanareille, metsästäjille ja metsästysseuroille esimerkiksi metsästysmajan pihaan, kesämökille sekä koiranpennuille.

Retkitarhan seisoo elementtien liitoskohdissa olevien muovitassujen päällä, joten tarhan voi sijoittaa myös sisälle ilman, että tarvitsee pelätä lattian vaurioitumista. Tarhaan kuuluu myös erillinen vedenkestävä katto, jonka pystyttäminen käy nopeasti ilman työkaluja. Katto estää koiraa kiipeämästä tarhasta pois ja suojaa samalla sitä auringolta, sateelta ja petolinnuilta. Tarhaa voi käyttää katon kanssa tai ilman sitä.

Tarhan mukana tulee lisäksi vahvasta kankaasta valmistettu kantokassi, jossa sitä on kätevä kuljettaa. Mukana tulevat myös metalliset kiinnitysvaarnat, joiden avulla tarhan saa ankkuroitua maahan.

Retkitarha koostuu kahdeksasta elementistä, jotka on kiinnitetty valmiiksi toisiinsa. Elementit käännetään auki, ja lopuksi ovipaneeli lukitaan kiinni rivin viimeiseen elementtiin. Yhdessä elementissä on karmien ympäröivä ovi. Elementti lukittuu automaattisesti 90 asteen välein viereiseen elementtiin nähden. Tarhasta voi vapaasti muodostaa esimerkiksi neli- tai kahdeksankulmion. Tarhaa voi myös soveltaa aitana tai tilanjakajana, jolloin on kuitenkin huolehdittava tarpeellisesta kiinnityksestä esimerkiksi seinään. Tarhoja voi lisäksi yhdistää toisiinsa suuremman tarhan rakentamiseksi.

Tarha on valmistettu tummanharmaaksi jauhepolttomaalatusta metallista. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon.

Tuotenumero 420156
EAN 50071
Write Your Own Review
Arvioit:Jämpti-retkitarha 138 x 138
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Jämpti Pro Medi -kuumasinkitty koiratarha 4x4

Jämpti Pro Medi -kuumasinkitty koiratarha 4x4

819,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn