Koirankoppi

549,00 € 599,00 €
Kampanja on voimassa 30.11.2020 asti
1 arvostelua
VARASTOSSA
SKU
420154

Ominaisuudet:

  • Kotimainen, kestävä koirankoppi Suomen sääolosuhteisiin
  • Kopissa on tuulikaappi ja ikkuna
  • Valmiiksi asennetut oviläpät suojaavat vedolta
  • Helppo pitää puhtaana avattavan katon ansiosta
  • Toimitetaan valmiiksi kasattuna kotipihaan
  • Ikkuna 4 mm:n lasilla
  • Ei pintakäsittelyä
  • Lämpöeristeenä mineraalivilla: pohjassa 100 mm, seinissä ja katossa 50 mm
  • Kopin mitat: pohjan koko 85 x 140 cm, tuulikaapin osuus n. 35 cm, lämmin osa 72 x 89 cm, sisäkorkeus edestä: 75 cm, takaa 65 cm

KAKSIOSAINEN KOIRANKOPPI

Kotimainen, Suomen sääolosuhteita kestävä koirankoppi. Pohjan koko on 85 x 140 cm, tuulikaapin osuus noin 35 cm, varsinainen lämmin osa 72 x 89 cm. Sisäkorkeus edestä 75 cm ja takaa 65 cm. Kopissa on avattava katto, minkä ansiosta se on helppo puhdistaa. Tuulikaapin vuoksi koppi on huomattavasti lämpimämpi ja suojaa hyvin myös sateelta ja tuulelta. Pienen ikkunan ansiosta koppi on riittävän valoisa, koirasi näkee ympäristössä liikkuvat helposti ja yllättäviä tilanteita ei synny.

Koppiin on asennettu valmiiksi kaksi oviläppää, jotka estävät vetoa ja tuulta tehokkaasti. Pakkasta kestävä (-40) PVC-muovista valmistettu oviläppä on joustava ja läpinäkyvä. Vesikatteena on hiljainen palahuopa, jonka alle on asetettu kondenssialuskate varmistamaan vedenpitävyys. Kopissa on ikkuna, joka on 4 mm lasi. Se on kiinnitetty osin joustavalla silikonilla. Näin varmistetaan, että koira ei saa lasia rikki. Kopeissa on lämpöeristeenä mineraalivilla, pohjassa 100 mm ja seinissä sekä katossa 50 mm.

Ulkolaudoituksena hienosahattu ja ulkoverhouslauta (UTV 20 x 110) ja sisällä höylätty lauta (RP 20 x 90). Ulko- ja sisäverhouslauta on pontattu, näin varmistetaan tuulen pitävyys. Lattiassa on pontattu lauta ja alapohjassa kosteutta kestävä 9 mm filmivaneri. Riittävillä kynnyksillä (12 cm) on vähennetty kopin lattiatasossa tapahtuvaa vetoa. Koppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esim. lekaharkkojen tai paksujen parrujen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin. Kopin alle tulevan materiaalin ei saa johtaa lämpöä/kylmää. Kopit toimitetaan kotipihaan valmiiksi kasattuna ja puuvalmiina. Ei pintakäsittelyä.

Toimitus

Tuotenumero 420154
Write Your Own Review
Arvioit:Koirankoppi
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Maxi-koirankoppi

Maxi-koirankoppi

649,00 € 699,00 €
Koirankopinpehmike

Ruti-Rex -koirankopinpehmike

24,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn