Koirankopit

Koiravarusteen valikoimasta löydät laadukkaat, kotimaiset koirankopit, jotka kestävät aikaa ja Suomen sääolosuhteita. Koirankopit ovat lämpöeristettyjä ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Perinteinen, puinen koirankoppi sopii suomalaiseen pihapiiriin kuin nakutettu. Erinomainen vaihtoehto on myös tyylikäs Jämpti-koirankoppi, joka on valmistettu UV-suojatusta polyeteenistä. Tarjoamme kaikille koirankopeille rahtivapaan toimituksen kotipihaan. Koirankoppien toimitusaika on 5 - 14 arkipäivää.

per sivu
Koirankoppi

Koirankoppi

599,00 €
Maxi-koirankoppi

Maxi-koirankoppi

699,00 €
badge_suosikki_kv Jämpti -lämpöeristetty koirankoppi, ruskea

Jämpti -lämpöeristetty koirankoppi, ruskea

749,00 €
Jämpti lämpöeristetty harmaa koirankoppi 1

Jämpti lämpöeristetty koirankoppi, harmaa

729,00 €
Jämpti lämpöeristetty koirankoppi punainen 1

Jämpti -lämpöeristetty koirankoppi, punainen

729,00 €
per sivu

KOIRANKOPIT SUOMEN SÄÄOLOSUHTEISIIN

Miten valita sopiva koirankoppi?

Ota koirankopin valinnassa huomioon ainakin nämä seikat:

  • Koiran koko
  • Käyttöaika
  • Materiaali
  • Käytännöllisyys
  • Toimitus
Koirankopin koon valinnassa tulee ottaa huomioon koiran koko. Tilava koppi ei aina ole paras vaihtoehto, sillä liian suuressa kopissa koira voi tuntea olonsa turvattomaksi. Oikean kokoinen koppi myös auttaa koiraa säilyttämään kehonlämmön. Mittaa koirasi koko kopin valintaa varten. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että koiran tulisi mahtua seisomaan ja istumaan kopin sisäpuolella. Myös koiran makuuasento kannattaa huomioida koppia valitessa: koiran täytyy pystyä ongelmitta makoilemaan kopin sisäpuolella haluamassaan asennossa. Koirankopin oviaukon tulisi olla riittävän suuri, jotta koira mahtuu siitä ongelmitta kulkemaan. 

Valittaessa koirankoppia on huomioitava kopin käyttöaika: onko se tulossa ympärivuotiseen käyttöön? Jos koppi on käytössä talvellakin, on valittava lämpöeristetty koppi. Koirankopin lämmittäminen onnistuu koirankopin lämmittimen avulla. Lisäksi koppiin voi laittaa lämpöä eristävän lämpöalustan tai kuiviketta.

Valikoimassamme on sekä polyeteenistä että puusta valmistettuja koppeja. UV-suojattu polyeteeni on hyvin kestävää eikä lahoa ajan saatossa. Sen puhdistaminen on helppoa. Puusta valmistetut kopit taas sopivat suomalaiseen pihapiiriin kuin nakutettu, ja ne on helppo maalata haluamallaan sävyllä. Puinen koppi on kesällä viileä ja talvella lämmin. 

Koirankopin valinnassa on hyvä huomioida käytännöllisyys. Yksi tärkeimmistä asioista on se, että koppi on helppo siivota. Avattava katto tai koppiosa helpottaa kopin puhdistamista.

Koirankoppia tilatessa kannattaa ottaa huomioon toimitukseen liittyvät asiat. Toimitetaanko koppi valmiiksi kasattuna? Mikä kopin toimitusaika on ja millaiset toimituskulut ovat? Koiravarusteen verkkokaupan koirankopit toimitetaan valmiiksi kasattuna ja toimitus on ilmainen. Toimitusaika on normaalisti 5 - 14 arkipäivää. 

Tutustu valikoimamme koirankoppeihin

Koirankopin valinnassa kannattaa panostaa laatuun ja käytännöllisyyteen. Valikoimamme Jämpti-koirankopit on valmistettu Suomessa ja suomalaisiin olosuhteisiin, joten ne täyttävät korkeat laatu- ja kestävyysvaatimukset. UV-suojatusta polyeteenistä valmistetut, lämpöeristetyt Jämpti-kopit ovat erittäin kestäviä eivätkä lahoa ajan kuluessa. Näissä koira asuu mielellään ympäri vuoden! Käytännöllisyys on ollut vahvasti mukana koppien suunnittelussa: irrotettavan koppiosan ansiosta koiran makuutilan puhdistaminen on helppoa. Kaksiosaisessa kopissa on makuutilan lisäksi tuulikaappi, ja kahta tilaa erottaa heiluriovi. Sekä kopin lattia että katon pinta ovat karhennettu liukastumisten ehkäisemiseksi. 

Jämpti-koirankoppien lisäksi valikoimamme sisältää perinteiset, kotimaiset, puusta valmistetut koirankopit. Koirankopit on valmistettu käsityön Suomessa ja toimitetaan valmiiksi kasattuna kotipihaan. Puukoppi on saatavana kahdessa eri koossa: normaalikokoisena sekä Maxi-kokoisena. Maxi-koirankoppi on erinomainen valinta suurille koirille. Koirankopeissa on tuulikaappi ja makuutila, joita erottaa kaksi valmiiksi asennettua oviläppää. Lämpöeristeenä on käytetty mineraalivillaa. Avattavan katon ansiosta kopin puhdistaminen on vaivatonta. Puisten koirankoppien pinta on käsittelemätön, mikä mahdollistaa sävyttämisen juuri omaan pihapiiriin sopivaksi!

Valikoimastamme löydät myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet koiran asumiseen, kuten koirankopin lämmittimen ja koirankopin kuivikkeet.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn