Koiratarhat

Laajasta koiratarhavalikoimastamme löydät varmasti koirallesi sopivan vaihtoehdon. Koiratarhaelementtien avulla voit myös helposti laajentaa tarhoja niin, että ne sopivat useammallekin koiralle. Useiden laadukkaiden perustarhojen lisäksi valikoimastamme löytyy esimerkiksi Jämpti Pro Mini -koiratarha, joka sopii erinomaisesti pennuille ja pienille koirille sekä Jämpti-kalteritarha, joka on jykevä ratkaisu suurille koirille. Koiratarha toimitetaan nopeasti asiakkaalle ja yli 8 elementin toimituksissa tarjoamme aina ilmaisen kuljetuksen kotipihaan asti. Koiratarhojen toimitusaika on 5 - 14 arkipäivää.

Katso Eviran koiratarhan kokoa koskevat säännökset täältä!

Toimitus

19 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

19 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

VALITSE SOPIVA JA TURVALLINEN KOIRATARHA

Erilaisia koiratarhoja

Koiratarha tulee valita siinä asustavan lemmikin tarpeiden mukaan. Laajasta koiratarhavalikoimasta löytyy varmasti jokaisen lemmikin tarpeisiin ja pihapiirin olosuhteisiin sopiva koiratarha. Koiratarhat toimitetaan elementteinä, jolloin niistä voi koota haluamansa kokoisen ja muotoisen koiratarhan. Koiratarhojen laajentaminen onnistuu helposti tilaamalla lisää koiratarhaelementtejä. Koiratarhapaketit ja yli 8 elementin tilaukset toimitetaan toimituskuluitta kotipihaan asti. 

Valikoimastamme löytyy sopiva kaikenkokoisille koirille:

Jämpti Pro Medi ja Jämpti Eco -koiratarhat ovat laadukkaita perustarhoja keskisuurille koirille

- Vihreä koiratarha ja Premium-koiratarha ovat hyviä vaihtoehtoja hieman suuremmille koirille

Jämpti Pro Maxi -koiratarha on suunniteltu suurten rotujen koirille, sillä sen korkeus on 220 cm

- Karkailuun taipuvaisille koirille sopiva vaihtoehto on Jämpti-kalteritarha, sillä koira ei saa kaltereista otetta eikä pysty kiipeämään aidan ylitse

Koiratarhoja on saatavana useissa eri sävyissä, joista voit valita omaan pihapiiriisi sopivimman. Kaikki valikoiman tarhat ovat laadukkaita ja kestävät, Suomen sääolosuhteita, mutta erityisen kovaan käyttöön sopivat kuumasinkityt koiratarhat, esimerkiksi Jämpti Pro Maxi ja Pro Medi -tarhat. Kuumasinkitys estää tarhan ruostumisen vuosiksi. Myös koirankopeilta vaaditaan paljon Suomen sääolosuhteissa. Tutustu kotimaisiin, lämpöeristettyihin ja UV-suojattuihin koirankoppeihin täällä.

Koiratarhan turvallisuus ja viihtyvyys

Ulkona voidaan ympärivuotisesti pitää vain sellaisten koirarotujen koiria, jotka sopivat siihen ominaisuuksiltaan. Ulkona elävän lemmikin hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta siten, että koiralle on koiratarhassa riittävästi tilaa liikkua sen aktiivisuus, rotu ja koko huomioon ottaen. Koiratarhassa asuvalla koiralle tulee olla mahdollisuus päästä suojaan sääolosuhteilta, esimerkiksi koirankoppiin tai piharakennukseen. Koiratarha tulisi rakentaa mahdollisimman meluttomaan ja rauhalliseen ympäristöön. On tärkeää huomioida, millaiselle maapohjalle koiratarha sijoitetaan. Maaston, kasvillisuuden ja maapohjan tulee olla koiralle sopivia ja tarhan pohja on voitava pitää helposti kuivana esimerkiksi salaojituksen tai viemäröinnin avulla. Lemmikin turvallisuudesta huolehtimiseen kuuluu myös se, että koiratarha on sellainen, josta koira ei pääse karkaamaan ja materiaaleiltaan eläimellä turvallinen. Katso Eviran säädökset koiratarhan koosta täältä

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn