Pentuaitaukset

Pentuaitaus antaa koiranpennuille vapautta temmeltää - turvallisesti pentukehän sisäpuolella. Valikoimastamme löydät kankaiset ja metalliset pentuaitaukset sekä monia eri kokovaihtoehtoja. Valitse sopivin ja tilaa edullisesti! Tutustu myös muihin koiranpentujen tarvikkeisiin ja tilaa kaikki tarvittava kätevästi samalla ostoskerralla.

per sivu
Jämpti-retkitarha 138 x 138

Jämpti-retkitarha 138 x 138

225,00 €
Hundra-pentuaitaus

Hundra-pentuaitaus

129,00 €
Hundra-pentukehä

Hundra-pentukehä

59,00 €
Lysti-pentuaitaus, matala

Lysti-pentuaitaus

79,90 €
Karlie-pentuaitaus

Karlie-pentuaitaus

65,00 €
Brava-pentuaitauksen lisäpaneeli

Brava-pentuaitauksen lisäpaneeli

59,90 €
per sivu

Pentuaitaus tuo turvallisuudentunnetta koiranpennulle ja omistajalle

Pentuaitauksen avulla koiran käyttämän tilan rajaaminen onnistuu pihalla tai sisätiloissa. Tämä tuo omistajalle sekä koiranpennulle turvaa tämän uudessa ympäristössä: pentu saa leikkiä ja purkaa energiaa vapaasti, pääsemättä kuitenkaan tutkimusmatkalle sopimattomiin tai vaarallisiin paikkoihin. Aitaus sopii myös kasvattajalle, kun tiloissa on luovutusikäisiä koiranpentuja. Huolehdi, että koiralla on aitauksessa puhdasta juomavettä ja anna sille esimerkiksi puruleluja viihdykkeeksi, jolloin huonekalusi pysyvät turvassa pieniltä hampailta.

Luotettava pentuaitaus edullisesti Koiravarusteelta

Valikoimastamme löytyy edullisesti esimerkiksi suorakaiteen muotoinen, irrotettavalla ovella ja suojakaukalolla varustettu Hundra-pentuaitaus, joka soveltuu sisä- ja ulkotiloihin. Saman tuotemerkin ovellinen Hundra-pentukehä puolestaan on nimensä mukaisesti kehän mallinen ja koostuu kuudesta 60 x 60 cm kokoisesta palasta. Lysti-pentuaitaus on keveytensä ja materiaalinsa ansiosta erittäin käytännöllinen vaihtoehto ja esimerkiksi näyttely- tai kuljetuskäyttöön taas soveltuu Jämpti-retkitarha, johon koiran voi sijoittaa väliaikaisesti. Verkkokaupastamme löydät myös muut koiranpentujen tarvikkeet kätevästi samalla ostoskerralla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn