Ledlenser H7R.2 -ladattava otsalamppu - 300 lm

89,90 €
EI VARASTOSSA
SKU
110015

Katso video

LEDLENSER H7R.2 - TEHOKAS LADATTAVA OTSALAMPPU SÄÄDETTÄVÄLLÄ VALOKEILALLA

Ledlenser H7R.2 on monipuolinen ja kevyt ladattava otsalamppu, joka pohjautuu paristokäyttöiseen H7.2 malliin. Otsalamppu soveltuu hyvin käyttäjille, jotka arvostavat pitkää akunkestoa ja ladattavuutta. Ledlenser H7R.2 on varustettu SLT 2 teknologialla sisältäen kaksi energianhallintatilaa, kolme valo-ohjelmaa ja viisi erilaista valotoimintoa. Tarvitset joko suurta valotehoa tai pitkää akunkestoa, voit valita sopivan toimintatilan helposti. Akunkesto on huimat 14-60 tuntia valovoimakkuudesta riippuen. Paino vain 165 grammaa. Takuu 2 vuotta.

  • Huima 300 lumenin valoteho
  • Jopa 160 metrin kantama
  • Ladattava - sis. 5,2Wh akun ja laturin
  • Smart Light Technology 2 (SLT 2)
  • Hyvin istuva ja säädettävä otsapanta
  • Akunkesto jopa 14 - 60 h
  • Paino 165 g (sis. akun)

LEDLENSER TEKNOLOGIAT:

SMART LIGHT TECHNOLOGY (SLT)

SLT tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan. SLT-tekniikan avulla voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitusta energiahallintatilasta riippumatta voit käyttää eri tilanteisiin ja tarpeisiisi soveltuvia valo-ohjelmia ja -toimintoja. Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä. H14R.2 valaisimessa käytetään SLT 2 tekniikkaa: 

  • Kaksi energianhallintatilaa
  • Kolme valo-ohjelmaa
  • Viisi valotoimintoa

ENERGIATILAT

Voit valita kahden eri energiahallintatilan välillä. Valitessasi energiaa säästävän ”Energy saving” –tilan, valoteho pienenee akun/paristojen varauksen laskiessa. Mikäli valitset Constant current -tilan, valoteho säilyy tasaisena akun/paristojen varauksesta riippumatta.

AUTO FOCUS SYSTEM - AFS (kehittynyt kohdistusjärjestelmä)

Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Led Lenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Led Lenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi.Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviin valontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

SPEED FOCUS SYSTEM - SFS (nopeaa reagointia)

Liu’utettava mekanismi, jossa kohdistus onnistuu nopeasti yhdellä kädellä valaisimen kärkeä liikuttamalla eli ikään kuin pumppaamalla. Saat valokeilan yhdellä liikkeellä lähivalosta tarkaksi etsinvaloksi ja toisin päin.

IPX4-ROISKEVESISUOJAUS

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden. IPx4 tarkoittaa, että valaisimen on kestettävä kaikista suunnista tulevia vesiroiskeita. Laitetta ei tavallisesti tehdä vedenpitäväksi, mutta siihen asennetaan vedenpoistojärjestelmä, joka estää veden pääsyn sähköosiin ja varmistaa myös sen, että vesi virtaa pois valaisimesta.

Tuotenumero110015
EAN4029113729802
VirtalähdeOma akku
Takuu24 kk
Maksimi valoteho300lm
Toiminta-aikan. 2 h - 40 h
ToiminnotPortaaton tehonsäätö, vilkkuvalo
KytkinPainike, etuosassa
MateriaaliAlumiini, musta
Paino159 g
VesitiiveysRoiskevesitiivis
Write Your Own Review
Arvioit:Ledlenser H7R.2 -ladattava otsalamppu - 300 lm
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Nopea toimitus alk. 0 €!