LovePaws-luomutassuvaha, 50 ml

14,90 €
SAATAVISSA 8
SKU
450166
  • Kotimainen, 100 % luonnollinen, luomuraaka-aineista valmistettu tassuvaha
  • Imeytyy mopeasti, kosteuttaa ja pehmittää tassuja
  • Sisältää useita luonnon tehoaineita: kookosöljyä, sheavoita ja mehiläisvahaa

LOVEPAWS-LUOMUTASSUVAHA 50 ML

LovePaws® on kotimainen, korkealaatuisista luomuraaka-aineista valmistettu 100 % luonnollinen tassuvaha. Se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ja pehmittää tehokkaasti tassuja jo ensimmäisellä käyttökerralla! 

Kuivien ja karheiden polkuanturoiden lisäksi LovePaws®-vahaa voidaan käyttää anturoiden väleihin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spot'eihin ja punkin puremiin. Erinomainen esimerkiksi käyttö- ja valjakkokoirien tassujen hoidossa. 

LovePaws® Tassuvaha imeytyy nopeasti, yleensä jo 20 sekuntia - 1 minuutti riittää. Vahaa voidaan annostella ongelmakohtiin reilummin, jolloin myös imeytymiseen kannattaa varata enemmän aikaa. 

LovePaws® sisältää useita luonnon tehoaineita. Kookosöljy lievittää tulehdusta ja ehkäisee sienten kasvua. Sheavoilla on luonnostaan lukuisia erilaisia hoitavia ominaisuuksia. Sheavoi rauhoittaa ihoa ja suojaa mm. pakkaselta ja auringolta. Se sopii hyvin myös herkkäihoisille ja atoopikoille. Mehiläisvaha muodostaa iholle ohuen suojaavan, mutta samalla hengittävän kalvon, joka vähentää myös esim. epäpuhtauksien joutumista haavaan. 

Huom! Tulehtumiseen vaikuttavat myös muut ulkoiset asiat, kuten puhtaus. LovePaws® ei poista tulehtumisen mahdollisuutta. 

Koostumus: 

  • Kookos- ja oliiviöljy
  • Mehiläisvaha
  • Sheavoi

Ainekset ovat sertifioituja luomuaineksia. Ei sisällä kemikaaleja eikä säilöntäaineita.

Käyttöohje: Levitä hoidettavaan kohtaan tarvittaessa 1-3 kertaa päivässä. Ennen ulkoilua ja/tai ulkoilun jälkeen. Anna imeytyä hetki.

Write Your Own Review
Arvioit:LovePaws-luomutassuvaha, 50 ml
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Kolari-fleecetossut 4 kpl

Kolari-fleecetossut 4 kpl

14,90 €
Trikem WorkingDog tassuvoide 75 ml

Trikem WorkingDog tassuvoide 75 ml

7,90 €
Halla-fleecetossut 4 kpl

Halla-fleecetossut 4 kpl

18,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn