Maxi-koirankoppi

649,00 € 699,00 €
Kampanja on voimassa 30.11.2020 asti
VARASTOSSA
SKU
420155

Ominaisuudet:

  • Kotimainen koirankoppi Suomen sääolosuhteisiin
  • Sopii suurille koirille
  • Kopissa on tuulikaappi ja ikkuna, ikkunassa 4 mm paksuinen lasi
  • Valmiiksi asennetut oviläpät (2 kpl) estävät vetoa tehokkaasti
  • Helppo puhdistaa avattavan katon ansiosta
  • Ei pintakäsittelyä
  • Lämpöeristeenä mineraalivilla: pohjassa: 100 mm, seinissä & katossa 50 mm
  • Mitat: pohjan koko: 105 x 155 cm, tuulikaappi: 35 - 40 cm, lämmin osa: 92 x 94 cm 
  • Sisäkorkeus: edestä 85 cm, takaa 75 cm

MAXI-KOIRANKOPPI SUURILLE KOIRILLE

Maxi-koirankoppi sopii erinomaisesti suurille koirille. Kopissa on avattava katto, minkä ansiosta se on helppo puhdistaa. Tuulikaapin vuoksi koppi on huomattavasti lämpimämpi ja suojaa hyvin myös sateelta ja tuulelta. Pienen ikkunan ansiosta koppi on riittävän valoisa, koirasi näkee ympäristössä liikkuvat helposti, eikä yllättäviä tilanteita synny. Koppiin on asennettu valmiiksi kaksi oviläppää, jotka estävät vetoa ja tuulta tehokkaasti. Pakkasta kestävä (-40) PVC-muovista valmistettu oviläppä on joustava ja läpinäkyvä. 

Vesikatteena on hiljainen palahuopa, jonka alle on asetettu kondenssialuskate varmistamaan vedenpitävyyden. Kopissa on ikkuna, joka on 4 mm lasi. Se on kiinnitetty osin joustavalla silikonilla. Näin varmistetaan, että koira ei saa lasia rikki. Kopeissa on lämpöeristeenä mineraalivilla, pohjassa 100 mm ja seinissä sekä katossa 50 mm. Ulkolaudoituksena hienosahattu ja ulkoverhouslauta (UTV 20 x 110) ja sisällä höylätty lauta (RP 20 x 90). Ulko- ja sisäverhouslauta on pontattu, näin varmistetaan tuulen pitävyys.

Lattiassa on pontattu lauta ja alapohjassa kosteutta kestävä 9 mm filmivaneri. Riittävillä kynnyksillä (12 cm) on vähennetty kopin lattiatasossa tapahtuvaa vetoa. Koppi tulee asentaa aina maasta irti, aseta koppi esim. lekaharkkojen tai paksujen parrujen päälle, näin kylmyys ei pääse siirtymään maasta suoraan koppiin. Kopin alle tulevan materiaalin ei saa johtaa lämpöä/kylmää. Kopit toimitetaan kotipihaan valmiiksi kasattuna ja puuvalmiina. Ei pintakäsittelyä.

Toimitus

Tuotenumero 420155
Write Your Own Review
Arvioit:Maxi-koirankoppi
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Koirankoppi

Koirankoppi

549,00 € 599,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn