Koiratutkat ja -pannat

Meiltä löydät huippumerkkien koiratutkat kaikenkokoisille koirille. Tutustu esimerkiksi Trackerin, Ultracomin ja Garminin koira-GPS-tuotteisiin. Valikoimaamme kuuluu myös luolakoirakäyttöön tarkoitettuja Bellman & Flintin luolatutkia. Mikäli haluat koiratutkan valmiiksi asennettuna, suosittelemme ehdottamasti tutustumaan tutkapaketteihimme! Voit hankkia myös erikseen ohjelmistoja ja lisenssejä, tutkapantojen kanssa käytettäviä puhelimia, GPS-laitteita sekä koiratutkien lisätarvikkeita.

koiratutkat

per sivu
Garmin Alpha 200i Handheld -käsilaite

Garmin Alpha 200i -käsilaite

799,00 €
Tarkasti paikantava Ultracom R10 Hybrid tutkapanta

Ultracom R10 Hybrid -koiratutka

1249,00 €
Tracker Artemis EASY -koiratutka

Tracker Artemis EASY -koiratutka

749,00 €
Tracker Lady Supra Easy -koiratutka

Tracker Lady Supra Easy -koiratutka

699,00 €
Tracker Supra EASY -koiratutka

Tracker Supra EASY -koiratutka

699,00 €
Tracker Supra koiratutka 1

Tracker Supra -koiratutka

649,00 €
Tracker G1000 Maximal EASY -koiratutka

Tracker G1000 Maximal EASY -koiratutka

649,00 €
Tracker G1000 Maximal - ensimmäinen 3G koiratutka 2

Tracker G1000 Maximal -koiratutka

599,00 €
Ultracom R10 -koiratutka sisäisellä antennilla

Ultracom R10 -koiratutka sisäisellä antennilla

729,00 €
Ultracom R10 -koiratutka

Ultracom R10 -koiratutka

729,00 €
Ultracom Avius -tutkapaketti (sis. akut ja laturin)

Ultracom Avius -tutkapaketti (sis. akut ja laturin)

549,00 €
b-bark EASY -tutkapanta

b-bark EASY -tutkapanta

649,00 €
b-bark Maxi -koiratutka + 2 x Burrel 3100 mAh 18650 -akku

b-bark Maxi -koiratutka + 2 x Burrel 3100 mAh 18650 -akku

599,00 €
Garmin T5 GPS tutkapanta 2

Garmin T5 GPS -tutkapanta

289,00 €
Garmin T5 Mini GPS -tutkapanta 2

Garmin T5 Mini -tutkapanta

259,00 €
Garmin Alpha 100 kätevä käsilaite metsälle 1

Garmin Alpha 100 käsilaite

495,00 €
Garmin Alpha 50 -käsilaite, jossa paikannusjärjestelmä metsästyskoirille

Garmin Alpha 50 -käsilaite

495,00 €
Bellman & Flint Pieps Luolatutka

Bellman & Flint Pieps Luolatutka

599,00 €
Bellman & Flint 1900 luolatutka

Bellman & Flint 1900 luolatutka

599,00 €
Bellman & Flint Recharge -panta

Bellman & Flint Recharge -panta

19,90 €
Sportdog DSL-400 Beeper Locator

Sportdog DSL-400 Beeper Locator

139,00 €
Burrel SIM

Burrel SIM

2,90 €
per sivu

KOIRATUTKA PAIKANTAA KOIRAN MAASTOSSA

Koiratutkan avulla seurataan koiraa maastossa. Tutka paikantaa koiran ja tekee luonnossa liikkumisesta turvallisempaa. Suurin koiratutkien käyttäjäryhmä ovat metsästäjät, ja metsästäjille tarkoitetut koiran paikantimet ovat kehitetty toimimaan ääriolosuhteissa. Koiratutka toimii siten, että koiran pannassa oleva GPS-paikannin välittää koiran paikkatiedon omistajan älypuhelimeen tai koiratutkan käsilaitteeseen. Valikoimastamme löytyy neljä eri koiratutkamerkkiä: TrackerUltracomGarmin ja Bellman & Flint. Koiratutkat on mahdollista tilata yksittäin tai käyttövalmiiksi asennettuna pakettina. Saatavana ovat myös tutkalisenssit ja -ohjelmistot, joista suosituimmat toimitetaan asiakkaan sähköpostiin automaattisesti heti kun tilaus on tehty. 

TRACKER-KOIRATUTKAT

Tracker on pohjoissuomalainen koiratutkavalmistaja, joka on toiminut markkinoilla jo vuodesta 1977. Tracker-koiratutkat välittävät koiran paikkatiedon älypuhelimeen hyödyntäen tutkapannan, seurantaohjelman ja pilvipalvelun muodostamaa kommunikaatiojärjestelmää. Trackerin paikannuslaitteet mahdollistavat koiran reaaliaikaisen seuraamisen maastossa sekä kommunikaation seurueen jäsenten kesken. Trackerin tutkamallistoon kuuluu useita eri tutkapantoja, joista käyttäjä voi valita omiin tarpeisiinsa sopivimman. 

  • Tracker Supra on Trackerin tutkavalikoiman uusin tulokas. Suprassa on uusi GSM-antenniratkaisu, pyöristetty muotoilu sekä uudistettu haukkulaskuri. Se käyttää 2G- ja 3G-verkkoja, mikä takaa parhaan kuuluvuuden. 
  • Tracker G1000 takaa varman paikannustuloksen myös ääriolosuhteissa. G1000 sopii hankaliinkiin maastoihin, sillä siinä on kestävä ja vesitiivis kuori sekä iskunvaimennettu elektroniikka. Erinomainen kuuluvuus 3G+2G-tekniikan ansiosta.
  • Tracker G500FI tarjoaa varman kuuluvuuden GSM-verkon kuuluvuusalueella. G500FI-tutkapannassa on vesitiivis ja iskunkestävä kotelointi, minkä vuoksi se sopii haastaviinkin olosuhteisiin. GPS ja GLONASS paikannus.

ULTRACOM-KOIRATUTKAT

Pohjoissuomalainen Ultracom on toiminut vuodesta 1993 ja keskittyy yritystoiminnassaan langatonta tiedonsiirtoa hyödyntäviin seurantalaitteisiin. Ultracomin koiratutkat ovat tunnettuja kestävyydestään ja toimintavarmuudestaan. Ultracomin valikoimaan kuuluu perinteisten GSM-koiratutkien lisäksi myös VHF-koiratutka, joka toimii GSM-verkon ulkopuolella VHF-taajuudella. Ultracom on Trackerin tapaan tuonut markkinoille uuden SIM-kortilla varustetun tutkamallin, jossa on käyttöaikaa kahdeksi vuodeksi. Tutustu Ultracomin tutkamalleihin alla.

  • Ultracom R10 on Ultracomin huippu-uutuus. GSM-pohjainen ja helppokäyttöinen R10 toimitetaan käyttövalmiina ja se on varustettu SIM-kortilla, jossa on käyttöaikaa kahdeksi vuodeksi. 
  • Ultracom Avius on VHF-koiratutka, jolla koiran seuraaminen onnistuu myös GSM-verkkojen ulottumattomissa. VHF-tutka välittää koiran paikkatiedon puhelimeen ladattujen esikarttojen avulla.
  • Ultracom Koira-GPS on vuodesta toiseen yksi Ultracomin suosituimmista tutkamalleista. Vesitiivistä pantaa on saatavana neljän tai pienemmille koirille sopivana kahden akun mallina. 

GARMIN-KOIRATUTKAT

Garmin on maailmanlaajuisesti tunnettu GPS-laitteiden valmistaja. Garmin-koiratutkat toimivat Ultracom Aviuksen tapaan VHF-taajuudella. Garmin koira-GPS -tutkapaketteihin kuuluvat tutkapanta sekä käsilaite, eikä niiden käyttöön tarvita älypuhelinta. Garminin koiratutkat ovat saatavana sekä normaalilla että MIni-pannalla, jolloin niitä voivat käyttää kaikenkokoiset koirat. Tällä hetkellä Garminin valikoimassa on kaksi koiratutkaa, jotka on lyhyesti esitelty alla.

  • Garmin Alpha 50 on Garminin koira-GPS-tuoteperheen uusin jäsen. Alpha 50 on suositun Garmin Astro 320:sen päivitetty malli. Mahdollistaa jopa 20 koiran seuraamisen 14,5 kilometrin etäisyydeltä.
  • Garmin Alpha 100 on helppokäyttöinen koira-GPS suuren värikosketusnäyttönsä ansiosta. Sen kantomatka on jopa 14,5 km ja päivitysväli 2,5 sekuntia. 
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn