Petsafe Drinkwell Original juoma-automaatti

39,90 €
VARASTOSSA
SKU
440032
Uusi Petsafe Drinkwell Original -juoma-automaatti kierrättää lemmikkisi juomaveden tehden vedestä happipitoisempaa ja raikkaampaa!

Katso video

HUIPPUSUOSITTU PETSAFE DRINKWELL ORIGINAL -JUOMA-AUTOMAATTI LEMMIKILLE

Uusi Petsafe Drinkwell Original -juoma-automaatti kierrättää lemmikkisi juomaveden tehden vedestä happipitoisempaa ja raikkaampaa! Drinkwellissä on myös suodatin, joka poistaa pahan maun ja hajun. Juoma-astiassa on riittoisa 1,5 litran vesisäiliö, joka kestää pitkään. Helppo pitää puhtaana, koska Drinkwell voidaan pestä astianpesukoneessa!

Lataa käyttöohje!

Monta hyvää syytä tilata Petsafe Drinkwell Original

Yhteistyössä eläinlääkärien kanssa kehitetty juoma-automaatti antaa lemmikillesi mahdollisuuden nauttia tuoretta, suodatettua ja raikasta vettä. Patentoitu vedenpudotusominaisuus tekee juoma-automaatista houkuttelevamman tuntuisen lemmikillesi, mikä saa sen juomaan aina tarpeeksi. Hiilisuodatin poistaa vedestä pahaa makua ja hajua. Tutkimusten mukaan yksi parhaista tavoista parantaa lemmikin terveyttä on tarjota sille mahdollisuus juoda enemmän ja puhtaampaa vettä. Petsafe Drinkwell Original -juoma-automaatin säiliötilavuus on 1.5L ja hiilisuodattimen vaihtaminen käy helposti.

Tuotenumero440032
EAN729849145245
Write Your Own Review
Arvioit:Petsafe Drinkwell Original juoma-automaatti
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Nopea toimitus alk. 0 €!