PetSafe Innotek -pihavahti

179,00 €
SAATAVISSA 9
SKU
470006

Haluamasi liikkuma-alue koirallesi rajataan rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös liikkuma-alueella sijaitsevat muut kohteet.

Katso video

PETSAFE INNOTEK -PIHAVAHTI SOPII KAIKENKOKOISILLE KOIRILLE

PetSafe Innotek -pihavahdin ominaisuudet:

  • Sopii kaikenkokoisille koirille
  • Pantaa voidaan säätää 57 cm saakka
  • Kolme automaattisesti säätyvää voimakkuutta, myös pelkkä äänitoiminto
  • Vesitiivis
  • Panta toimii 6 V paristolla, sisältyy pakkaukseen

PetSafe Innotek -pihavahdissa rajaat haluamasi liikkuma-alueen koirallesi rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös liikkuma-alueella sijaitsevat kukkapenkit, pensaat, vesialtaat tai muut alueet, johin koirasi ei haluta menevän. Kun koirasi lähestyy raja-aluetta, panta antaa sille staattisen varoituksen. Turvallinen mutta tehokas tapa pitää koirasi piha-alueella.

HUOM! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Aitausta voidaan käyttää useammalla koiralla yhtäaikaa. Katso myös lisäpannat valikoimistamme.

Innotek pihavahdin rajausjohto upotetaan muutaman sentin syvyyteen maaperääntai kiinnitetään olemassa olevaan aitaan. Johto muodostaa suljetun virtapiirin ja sen päädyt kytketään radiolähettimeen, joka aiheuttaa johdon ympärille pienitehoisen matalataajuisen radiosingnaalin. Pihavahti käy kotipihalle, mökille tai mummolaan. Koirasi voi siis vapaasti liikkua ulkona, mutta pysyy "näkymättömällä aidalla" rajaamasi alueen sisäpuolella.

Peruspaketilla rajaaat jopa 1400 m2 alueen. Lisäaitausta saatavissa 150 m erissä. Sopii kaiken kokoisille koirille.

Laitteen valmistaja suosittelee aina lemmikin koulutusta tuotteen käyttöönoton yhteydessä, parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi! 

Tuotenumero 470006
EAN 762964180180
Write Your Own Review
Arvioit:PetSafe Innotek -pihavahti
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Nopea toimitus alk. 0 €!