PetSafe-pihavahti kissoille / pienille koirille

249,00 €
SAATAVISSA 9
SKU
470022

Kissoille ja pienille koirille tarkoitettu näkymätön aitaus. Helppo tapa saada lemmikki pysymään rajatulla alueella ilman, että sitä tarvitsee lukita häkkiin tai kytkeä kiinni kaulapannasta.

Katso video

 

LAADUKAS PETSAFE-PIHAVAHTI NYT MYÖS KISSOILLE JA PIENILLE KOIRILLE - RAJAA JOPA 1400 MALUE

Petsafe-pihavahti pienille koirille tärkeimmät ominaisuudet:

  • Sopii yli 2,3 kg painaville, pienille koirille
  • Erittäin kevyt säädettävä panta 15-40 cm pikalukolla
  • Lähetintä voidaan säätää eri kokoiselle kehälle sopivaksi
  • Aidan raja-aluetta voidaan säätää lemmikille soveltuvaksi
  • Panta on roiskevesitiivis
  • Panta toimii 3V paristolla
  • Neljä säädettävää voimakkuutta
  • Mahdollisuus käyttää pelkkää äänitoimintoa

YouTube
Katso pihavahdin esittelyvideo Video -välilehdeltä!

PetSafe-pihavahti on näkymätön aitaus, jolla voit rajata lemmikillesi vapaata liikkumatilaa pihallesi. Pihavahti on helppo tapa saada lemmikki pysymään rajatulla alueella ilman häkkiin tai sisätuloihin lukitsemista tai kiinni kytkemistä. Pihavahti on hhelppo asentaa! Lemmikille sallittu liikkuma-alue rajataan haluttuun muotoon rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös alueella sijaitsevat kukkapenkit, pensaat, vesi altaat tai muut alueet, joihin koiran ei haluta pääsevän. Rajoitusjohto upotetaan muutaman sentin syvyyteen maahan tai kiinnitetään olemassa olevaan aitaan. 

HUOM! Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Helposti laajennettavissa lisävarusteiden avulla. Aitausta voidaan käyttää useammalla lemmikile yhtäaikaa. Katso myös lisäpannat valikoimistamme.

 

 

Järjestelmä koostuu radiolähettimeen liitetystä johdosta, jolla haluttu ulkoilualue rajataan sekä lemmikille tulevasta pannasta, joka toimii vastaanottimena. Johto muodostaa suljetun virtapiirin (kehän) ja sen päädyt kytketään radiolähettimeen. Laitteen toiminta perustuu johdon ympärille muodostuvaan pientehoiseen matalataajuiseen radiosignaaliin. Panta antaa aina ensin äänimerkin lemmikin lähestyessä raja-aluetta.

Peruspaketilla aitaat jopa 1400 m2 alueen. Lisäaitausta saatavissa 150 m erissä.

Laitteen valmistaja suosittelee aina lemmikin koulutusta tuotteen käyttöönoton yhteydessä, parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi!

 

Tuotenumero470022
EAN729849110410
Write Your Own Review
Arvioit:PetSafe-pihavahti kissoille / pienille koirille
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Nopea toimitus alk. 0 €!