Katso video

PetSafe Super -pihavahti (suurille koirille)

199,00 €
1 arvostelua
VARASTOSSA
SKU
470023

PetSafe Super -pihavahdin tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suurille, yli 40 kg painaville koirille
  • Lähetintä voidaan säätää eri kokoiselle kehälle sopivaksi 
  • Aidan raja-aluetta voidaan säätää koiralle soveltuvaksi 
  • Säädettävä panta 15-71 cm pikalukolla
  • Panta on roiskevesitiivis
  • Panta toimii 9v paristolla 
  • Mahdollisuus käyttää ääni- ja värinätoimintoa 
  • Pannassa vaihdettavat kontaktiosat pitkäkarvaisille roduille 

HUIPPUSUOSITTU PETSAFE-PIHAVAHTI SUURILLE, YLI 40 KG PAINAVILLE KOIRILLE - RAJAA JOPA 1400 M² ALUE

PetSafe Super -pihavahti on näkymätön aitaus, jolla voit rajata koirallesi turvallisesti vapaata liikkumatilaa pihallesi. Petsafe Super -pihavahti on tarkoitettu isommille koirille (yli 40kg) ja se auttaa hallitsemaan voimakastahtoisempaa koiraa. Pihavahti on yksi edullisimmista tavoista pitää koirasi turvassa omalla pihallaan. Helppo asentaa!

Koiralle sallittu liikkuma-alue rajataan haluttuun muotoon rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös alueella sijaitsevat kukkapenkit, pensaat, vesialtaat tai muut alueet, joihin koiran ei haluta pääsevän. Rajoitusjohto upotetaan muutaman sentin syvyyteen maahan tai kiinnitetään olemassa olevaan aitaan. 

HUOM! Aloituspaketti sisältää kaiken tarvittavan. Aitausta voidaan käyttää useammalla koiralla yhtäaikaa. Katso myös lisäpannat valikoimistamme.

Lataa käyttöohje tästä

 

Rajaa koirallesi näkymätön aitaus

PetSafe Super -pihavahtijärjestelmä koostuu radiolähettimeen liitetystä rajoittavasta johdosta sekä koiralle tulevasta pannasta, jossa on vastaanotin. Koiralle sallittu liikkuma-alue rajataan rajausjohdolla. Ulkoisen rajan lisäksi voidaan rajata myös alueella sijaitsevat kukkapenkit, pensaat, vesialtaat tai muut alueet, joihin koiran ei haluta pääsevän. Rajoitusjohto upotetaan muutaman sentin syvyyteen maahan tai kiinnitetään olemassa olevaan aitaan. Johto muodostaa suljetun virtapiirin ja sen päädyt kytketään radiolähettimeen, joka aiheuttaa johdon ympärille pienitehoisen ja matalataajuisen radiosignaalin.

PetSafe Super näkymätön aita käy kotipihalle, mökille tai mummolaan. Koirasi voi siis vapaasti liikkua ulkona mutta pysyy rajaamasi alueen sisäpuolella. Peruspaketilla aitaat jopa 1400 m² alueen. Lisäaitausta saatavissa 150 m erissä.

Laitteen valmistaja suosittelee aina lemmikin koulutusta tuotteen käyttöönoton yhteydessä, parhaan mahdollisen tuloksen aikaansaamiseksi!

Tuotteen mukana suomenkielinen asennus- ja koulutusohje.

 

Tuotenumero 470023
EAN 729849102705
Write Your Own Review
Arvioit:PetSafe Super -pihavahti (suurille koirille)
Arviosi
Liittyvät tuotteet
PetSafe Super pihavahdin lisäpanta

PetSafe Super -pihavahdin lisäpanta

109,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn