Plaque Off -plakinpoistaja

22,90 €
Valitse tuote
SKU
310470

PLAQUE OFF ON TEHOKAS APU LEMMIKIN SUUONGELMIIN

  • Ehkäisee hammaskiven ja plakin muodostumista 
  • Vähentää siten suuontelon bakteeripitoisuutta 

Koirien ja kissojen suun ylivoimaisesti yleisin ongelma on hammaskivi. Usein uskotaan, että luonto huolehtii lemmikin suuhygieniasta, kunhan sille annetaan riittävästi kovia keksejä, luita ja muuta pureskeltavaa. Tämä ei valitettavasti ole totta, vaan hammaskivi on monen lemmikin vaiva. 

Kansainvälisesti patentoitu Plaque Off Animal on luonnontuote, joka on kerännyt huippusuosion lemmikinomistajien keskuudessa. Plaque Off Animal -jauheen käyttö on helppoa: jauhe sirotellaan lemmikin ruoan päälle kerran vuorokaudessa. Annostelumitta ja ohje löytyvät pakkauksesta.

Plaque Off Animal -tuotteen vaikuttavana aineena on luonnossa kasvanut merilevä, jota sirotellaan jauheena lemmikin ruokaan. Ainesosat siirtyvät ruoansulatuksesta verenkiertoon ja muuttavat syljen koostumusta siten, että se kuohkeuttaa hammaskiven rakennetta ja ehkäisee uusien plakkikerrostumien kiinnittymistä hampaan pintaan. Merilevä on lisäksi ravinteikasta ja sisältää mm. 12 tärkeää vitamiinia sekä hivenaineita ja mineraaleja.

Plaque Off Animal sirotellaan suoraan lemmikin ruoan päälle kerran vuorokaudessa, joten se on helppo käyttää. Annostelumitan ja -ohjeen löydät pakkauksesta.

Yksi 60 g:n pakkaus riittää noin vuodeksi kissalle ja pienelle, alle 10 kg painavalle koiralle, puoleksi vuodeksi 10-25 kg painavalle koiralle ja kolmeksi kuukaudeksi yli 25 kg painavalle koiralle.

Tuotenumero310470
Write Your Own Review
Arvioit:Plaque Off -plakinpoistaja
Arviosi
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn