Scruffs Insect Shield -bandanahuivi

6,20 € 8,90 €
Valitse tuote
SKU
432280
  • Kätevä bandanahuivi hyönteisten torjuntaan
  • Voidaan pujottaa koiran kaulapantaan
  • Voi pestä koneessa, karkote kestää jopa 25 pesukertaa
  • Ei imeydy lemmikin turkkiin, ihoon tai verenkiertoon
  • Turvallinen ja hajuton
  • Saatavana kolmessa eri koossa
  • Väri: Taupe

SCRUFFS INSECT SHIELD -BANDANA

Scruffs Insect Shield -bandanahuivi suojaa koiraa kiusallisilta hyönteisiltä, kuten hyttysiltä, kärpäsiltä, punkeilta, hirvikärpäsiltä ja kirpuilta. Bandanassa on pantakuja, ja se on helppo pujottaa koiran kaulapantaan. Huivi on miellyttävä ja huomaamaton koiran kaulassa. Huivin kankaan kuituihin on upotettu patentoitua permetriini-hyönteiskarkotetta, joka ei kulu käytössä ja kestää jopa 25 konepesukertaa.

Huivista ei irtoudu tai imeydy mitään lemmikin turkkiin, ihoon tai verenkiertoon, ja sen vaikutus alkaa välittömästi, kun huivi laitetaan koiran kaulaan. Turvallisuutensa ja hajuttomuutensa ansiosta tuubihuivi soveltuu myös sisäkäyttöön. Huivia voi myös käyttää samanaikaisesti muiden hyönteisten ja punkkien torjuntaan tarkoitettujen valmisteiden kanssa.

Permetriinikangas on alun perin kehitelty USA:n armeijan tarpeisiin, joten Insect Shield® -tuotteet ovat turvallisia myös ihmisille. 

Koot:

  • S - 25-33 cm - pantakujan leveys 2,5 cm
  • M - 33-44 cm - pantakujan leveys 4 cm
  • L - 44-54 - pantakujan leveys 5 cm cm

Mikä Insect Shield®? 

Insect Shield® on vallankumouksellinen ja tehokas keksintö taistelussa hyönteisiä vastaan! 

Insect Shield® -tuotteiden valmistuksessa käytetyn teknologian ansiosta hyönteisiä karkottava vaikutus on voitu sitoa kankaan kuituihin eikä se kulu pois. Insect Shield® antaa pitkäkestoisen näkymättömän ja hajuttoman suojan hyttysiä, kärpäsiä, punkkeja ja kirppuja vastaan. Suoja kestää tuotteessa koko tuotteen eliniän. Insect Shield® -tuotteet tuovat karkotteen lähelle koiran ihoa imeytymättä koiran elimistöön. Riittää, että tuote puetaan koiralle tai koira asettuu tuotteen päälle, jolloin hyönteisiä karkottava vaikutus luodaan. Karkottava vaikutus säilyy pestävissä tuotteissa jopa 25 pesukertaa. 

Insect Shield® -tuotteissa käytetty patentoitu karkote on nimeltään permetriini. Permetriini on EPA:n (US Environmental Protection Agency) rekisteröimä, erinomaiset turvallisuusluokitukset saanut aine, jota käytetään mm. lasten täishampoissa, kirppujen karkotukseen tarkoitetuissa sekä monissa muissa tuotteissa, joista osaa säätelee FDA. Myös Insect Shield® -tuotteet ovat EPA-rekisteröityjä. EPA vaatii perusteellisen näytön tuotteen tehosta hyönteisiä vastaan ennen rekisteröintiä. Monet tutkimukset ovat vahvistaneet permetriinillä käsitellyn kankaan tehon hyönteisten torjunnassa. Insect Shieldin® omat testausmetelmät ovat United States Department of Agriculture (USDA) ohjeiden mukaisia. 

Pesuohje: Konepesu 30°C, ei kuivapesua.
Väri: Taupe (ruskeanharmaa).

Ohje:
- Tuote on käsitelty biosidillä (permetriini-hyönteiskarkote). Permetriini saattaa aiheuttaa yliherkkyysoireita iholla.
- Suositellaan konepesua 30°C lämpötilassa. Älä kuivapese.
- Tuotteen teho säilyy n. 25 pesukertaa.
- Käytä tuotetta vain yli 7 viikon ikäisillä koiranpennuilla.
- Älä käytä tuotetta kissoilla.
- Käytä tuotetta vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.
- Älä säilytä juomaveden tai elintarvikkeiden läheisyydessä.
- Hävitä tuote sekajätteeseen.

Write Your Own Review
Arvioit:Scruffs Insect Shield -bandanahuivi
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Scruffs Insect Shield -tuubihuivi

Scruffs Insect Shield -tuubihuivi

8,70 € 10,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn