Tickless HUMAN punkkikarkotin

29,90 €
Valitse tuote
SKU
770960
  • Tehokasta punkkien karkotusta ilman myrkkyjä ja kemikaaleja
  • Ei myöskään hajusteita tai tuoksuja
  • 2 metrin toimintasäde
  • Tieteellisesti todistettu toimivuus ja turvallinen
  • Tarkoitettu ennaltaehkäisevään käyttöön
  • Väri: vihreä ja oranssi

TICKLESS HUMAN -PUNKKIKARKOTIN

Tickless Human karkottaa punkit ja kirput ilman haitallisia kemikaaleja. Tämä avaimenperää muistuttava laite kiinnitetään vaatteisiin tai vaikka reppuun laitteen omalla kiinnitysklipsillä tai sen läpi kulkevalla narulla. Laitteen vaikutus perustuu sen lähettämiin ultraääniväristyksiin, joita ihmiset tai lemmikit eivät voi kuulla, mutta joiden taajuus häiritsee punkkien suunnistamista, jolloin ne pysyvät kaukana sinusta.

Tickless Human -punkkikarkotin toimii yhtäjaksoisesti 3 000 tuntia tavanomaisissa lämpötiloissa, ja sen toimintasäde on noin 2 metriä. Laite ei sisällä kemikaaleja tai hajusteita ja on turvallinen ja ympäristöystävällinen. 

Tickless-teknologia on testattu ja todettu toimivaksi ensimmäisen kerran jo vuonna 1993 Milanon yliopiston tutkimuksessa ja uudelleen vuonna 2012 Cameronin yliopiston tutkimuksessa. Voit lukea Milanon yliopiston raportin tästä (englanniksi ja italiaksi). Tutkimuksessa tutkittiin lemmikeille tarkoitetun ultraäänikarkottimen ominaisuuksia, mutta teknologia on tehokas ja turvallinen myös ihmisille. Tutkimuksessa todetttiin, että laite suojeli loisista vapaita koiria altistumaa vastaan ja vähensi merkittävästi ulkoloisia niillä koirilla, joilla niitä oli ennen testien aloitusta.

Myös Yhdysvaltain suurin eläinkääkärijärjestö VCA on tutkinut Tickless-teknologiaa vuonna 2018. Heidän tutkimuksensa mukaan laitteella saavutettiin 94 prosentin suoja punkkeja ja 88 prosentin suoja kirppuja vastaan. VCA:n raportti on luettavissa tästä (englanniksi).

Käyttö:

Poista liuska aktivoidaksesi laitteen. Nappia painamalla saat laitteen päälle ja pois päältä. 4 lyhyttä vihreää välähdystä kertoo, että laite on käynnistymässä. Yksi pitkä punainen välähdys kertoo, että laite on sammumassa. Päälle kytkettäessä laitteen valo välähtää kerran noin viidessä minuutissa. 8 tunnin jatkuvan käytön jälkeen laite sammuu automaattisesti, joten se on silloin käynnistettävä itse uudelleen. Laitteen voi kiinnittää vaatteisiin klipsillä tai laitteen läpi kulkevalla narulla.

Varoitus:

Laite ei ole vedenpitävä, mutta se kestää hyvin kosteutta. Jos laite kastuu, se on kuivattava välittömästi kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. Pienen kokonsa takia laite on pidettävä poissa pienten lasten saatavilta. Älä laita laitetta taskuun tai laukkuun, sillä tämä estää ultraääniaaltojen etenemisen. Alueilla, joilla on paljon punkkeja,  100-prosenttinen suoja ei ole taattu. Jos löydät iholtasi punkin, poista se välittömästi. Normaaleissa lämpötiloissa laite toimii kaikkiaan noin 3000 tuntia.

Tuotenumero 770960
Write Your Own Review
Arvioit:Tickless HUMAN punkkikarkotin
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Punkkipihdit, metallia

Punkkipihdit, metallia

7,90 €
Tickless PET punkkikarkotin

Tickless PET punkkikarkotin

24,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn