Tickless PET punkkikarkotin

24,90 €
Valitse tuote
SKU
440300
  • 94 prosentin kemikaaliton suoja punkkeja vastaan
  • 1,5 metrin toimintasäde
  • Ei hajusteita tai tuoksuja
  • Turvallinen myös pennuille sekä iäkkäämmille tai raskaana oleville lemmikeille
  • Tieteellisesti todistettu toimivuus
  • Värivaihtoehdot: oranssi, vaaleanpunainen tai musta

TICKLESS PET -PUNKKIKARKOTIN

Tickless Pet -punkkikarkottimella karkotat punkit ja kirput ilman vaarallisia kemikaaleja. Tickless Pet on avaimenperää muistuttava laite, joka kiinnitetään lemmikkisi kaulapantaan. Se pitää punkit ja kirput loitolla noin 6–12 kuukautta aktivoinnista, joten voitte huoletta nauttia ulkoilusta lemmikkisi kanssa. Tickless Pet soveltuu sekä kissoille että koirille, ja se on tarkoitettu ennaltaehkäisevään käyttöön.

Tickless Pet lähettää ultraäänivärähdyksiä, jotka ovat sekä ihmiselle että lemmikille huomaamattomia, mutta häiritsevät parasiittien kykyä suunnistaa, minkä ansiosta kirput ja punkit pysyvät loitolla lemmikistäsi. Laitteen toimintasäde on noin 1,5 metriä. Laite on ympäristöystävällinen, eikä se sisällä kemikaaleja tai hajusteita, joten se on turvallinen myös pennuille sekä vanhemmille tai tiineenä oleville lemmikeille.

Tickless-teknologian tehokkuutta tutkittiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1993 Milanon yliopiston tutkimuksessa ja uudelleen vuonna 2012 Cameronin yliopiston tutkimuksessa. Voit lukea Milanon yliopiston raportin tästä (englanniksi ja italiaksi). Tutkimuksessa punkittomat ja kirputtomat koirat pysyivät vapaina syöpäläisistä koko koejakson ajan, ja koirilla, jotka kärsivät koejakson alkaessa ulkoloisista, olivat suurilta osin päässeet eroon loisistaan ultraäänikarkottimen avulla.

Myös Yhdysvaltain suurin eläinkääkärijärjestö VCA tutki Tickless-teknologiaa vuonna 2018. Heidän tutkimuksessaan Tickless-laitteella saavutettiin 94 prosentin suoja punkkeja ja 88 prosentin suoja kirppuja vastaan. VCA:n raportti on luettavissa tästä (englanniksi).

Käyttö:

Ennen laitteen aktivointia kylvetä koirasi kirppu- ja punkkishampoolla ja poista jäljelle jääneet parasiitit. Aseta laite kaulapantaan ja poista liuska aktivoidaksesi laitteen. 4 punaista välähdystä kertovat, että laite on päällä. Voit varmistaa laitteen toimivuuden milloin vain painamalla nappia, jolloin 4 välähdystä kertovat laitteen olevan päällä. Normaaleissa lämpötiloissa laite pitää punkit ja kirput loitolla 6–12 kuukauden ajan aktivoinnista. Laitteen tehokkuuden varmistamiseksi se kannattaa pitää kiinnitettynä lemmikin kaulapantaan jatkuvasti.

Varoitus:

Laite ei ole vedenpitävä, mutta se kestää hyvin kosteutta. Jos laite kastuu, se on kuivattava välittömästi kosteusvaurioiden ehkäisemiseksi. Pienen kokonsa takia laite on pidettävä poissa pienten lasten saatavilta. Laitteen tehokkuus riippuu lemmikin turkin kunnosta sekä siitä, kuinka paljon punkkeja tai kirppuja ympäristössä on. Alueilla, joilla on paljon punkkeja,  100-prosenttinen suoja ei ole taattu. Ei sovellu jo lemmikkiin kiinnittyneiden punkkien tai kirppujen poistamiseen. Älä estä ultraääniaaltojen etenemistä!

Teknisten vikojen varalta valmistaja antaa tuotteelle 6 kuukauden takuun.

Tuotenumero 440300
Valmistajan tuotekoodi, oranssi  570200 TICKLESS PET Orange
Valmistajan tuotekoodi, musta 570202 TICKLESS PET Black
Valmistajan tuotekoodi, vaaleanpunainen  570204 TICKLESS PET Pink
Write Your Own Review
Arvioit:Tickless PET punkkikarkotin
Arviosi
Liittyvät tuotteet
Tickless Human ultraäänikarkotin punkeille

Tickless HUMAN punkkikarkotin

29,90 €
Trixie Safecard -punkinpoistaja

Trixie Safecard -punkinpoistaja

2,90 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn