Tracker G500FI -koiratutka

549,00 €
VARASTOSSA
SKU
410017
 • Rajaton kantama GSM-verkon kuuluvuusalueella
 • Täysin vesitiivis ja iskunkestävä kotelointi
 • Koirapilli
 • GPS ja GLONASS paikannus takaavat erinomaisen paikannuksen
 • Herkkä antenni takaa parhaan kuuluvuuden
 • Akunkesto jopa useita vuorokausia
 • Päivitykset langattomasti
 • Yhteensopiva Tracker for Android -seurantaohjelman kanssa
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

HUIPPUSUOSITTU, TOIMINTAVARMA TRACKER G500FI -KOIRATUTKA

Tehokas Tracker G500FI Black Magnum erinomaisella kuuluvuudella ja pitkällä virrankestolla. Luotettava Tracker 500FI -tutkapamta perustuu pelkkään GSM-teknologiaan. Koiratutka on kuuluvuudeltaan huippuluokkaa vaativissakin olosuhteissa. Tutka pitää paikan tarkasti Glonass-tuella varustetun vastaanottimen ansiosta. G500FI on täysin vesitiivis ja sen kestävä lasikuituvahvisteinen kuori suojaa pannan elektroniikkaa. Tämä tutkapanta sopiikin hyvin myös haastaviin maastoihin. Pannan akku kestää helposti vuorokauden ja virransäästötilassa jopa useita päiviä. Tracker G500FI -koiratutka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu, 2012 eniten myydyn GPS-pannan G500:n parannettu painos, Glonass tuella ja 2013-pantatoiminnoilla.

Tracker G500FI Black Magnum on kaikkien aikojen paras Tracker GPS -paikannin. Se sisltää uusimman teknologian ja innovatiiviset ominaisuudet.

 • Pitää paikan tarkasti kartalla - Glonass tuella varustetun A-GPS-vastaanottimen ansiosta G500 Black Magnum pitää paikkansa entistäkin varmemmin.
 • GSM-kuuluvuus huippuluokkaa - Erinomainen kuuluvuus vaikeissakin olosuhteissa. Antenni jopa tuplasti herkempi G400-malliin verrattuna.
 • Jaksaa, jaksaa - G500FI Black Magnumin akunkesto on erinomainen. Akku kestää helposti vuorokauden ja virransäästötiloissa ongelmitta useita vuorokausia yhtäjaksoista käyttöä.

Tracker G500FI Black Magnumin kuuluvuus kännykkäverkossa on kaikkien aikojen paras. Kännykkäverkon kuuluvuus salomailla on nykymetsästyksessä olennaista, sillä paikkatieto metsästäjän ja koiran GPS-pannan välillä liikkuu datayhteydellä reaaliajassa kännykkäverkossa. Koirat liikkuvat usein vaikeassa maastossa, jossa GSM-verkon signaali on usein heikko ja datayhteys pätkii. 

G500FI:ssa on jämerät lasikuituvahvisteiset kuoret, se on täysin vesitiivis, ja koiran pantaosassa on kirkas heijastin. Panta näkyy reaaliaikaisesti maastokartalla kännykän Tracker Hunter ja Tracker For Android -maastokarttaohjelmassa sekä www.trackerhunter.com -nettiseurannassa. 

Tracker G500FI Black Magnumin ominaisuuslista on kattava, 2013 -pantatoimintojen myötä saat käyttöösi mm Koirapillin, jonka ansiosta voit antaa pannalla esim kutsuäänimerkin koiralle, edullisemmat käyttökulut, paremman virranhallinnan jne.

Tuotenumero 410017
EAN 6438103001466
Versio 2,17
GPS moduuli Ublox Neo M8
Akun kesto normaalikäytössä 48 tuntia
Akun maksimikesto 2,5 viikkoa
Lämpötilaväli -25°C/+55°C
Kattavuus 2
GPS herkkyys 4
Haukkulaskuri 5
Iskunkestävyys 5
Vedenkestävyys 5
Kestävyys 5
Antennin joustavuus 4
Valjaspaikat 5
Etäpäivitys Kyllä
Koirapilli Kyllä
Osoitushälytys Kyllä
Aluehälytys Kyllä
Haukkuhälytys Kyllä
Yhteensopivuus valjaan kanssa Kyllä
Write Your Own Review
Arvioit:Tracker G500FI -koiratutka
Arviosi
Tuotepaketit
Tracker G500FI -tutkapaketti

Tracker G500FI -tutkapaketti

899,00 €
Liittyvät tuotteet
Tracker/Pointer koiravaljas

Tracker/Pointer koiravaljas

79,00 €
Laturilla voit ladata Pointer ja Tracker pantoja

Tracker/Pointer -GPS-pantojen verkkolaturi

29,00 €
Tutkapantojen autolaturissa on laadukkaat liittimet

Tracker/Pointer -GPS-pantojen autolaturi

29,00 €
Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn