1st Choice

1st Choice tarjoaa laajan valikoiman lemmikin iän, aktiivisuustason, fyysisen kunnon ja terveydentilan mukaan räätälöityä ruokaa. Pienten rotujen koirille sopivat 1st Choice Toy & Small -koiranruoat, Medium-ruoat on suunniteltu keskikokoisten koirien tarpeisiin, ja Maxi-ruoat on suunniteltu suurten rotujen nelijalkaisille. 1st Choice -valikoimaan kuuluu tuotteita myös koiran erityistarpeisiin. Skin & Coat -ruoat parantavat koiran ihon ja turkin terveyttä ja niiden valmistusmenetelmä perustuu uusimpaan tutkimustietoon. Myös Skin & Coat -ruoista voit valita koirasi koon mukaan sopivimman vaihtoehdon. Jos koirallasi on herkkä vatsa tai ruoka-aineyliherkkyyksiä, on 1st Choice Hypoallergenic -ruoka sille oikea valinta. Valikoimastamme löydät myös 1st Choice -kissanruoat, joihin lukeutuu runsaasti ruokia erilaisiin kissojen erityistarpeisiin.

8 Items

per sivu
Set Descending Direction
 1. 1st Choice Hypoallergenic koiranruoka allegisille koirille
  1st Choice Hypoallergenic 12 kg
  58,00 €
  (4.83 €/kg)
 2. 1st Choice Adult Toy & Small 7 kg pienten rotujen koiranruoka
  1st Choice Adult Toy & Small 7 kg
  31,00 €
  (4.43 €/kg)
 3. 1st Choice Cat Healthy Start kissanruoka pennuille
  1st Choice Cat Healthy Start 10 kg
  Special Price 27,00 € Regular Price 54,00 €
  (2700 €/kg)

8 Items

per sivu
Set Descending Direction

1ST CHOICE - LAATURUOAT LEMMIKILLE

1st Choice -ruoan valmistus perustuu tutkimustietoon ja ruokien valmistusmenetelmiä kehitetään jatkuvasti uusimman tiedon pohjalta. 1st Choicen tärkeimpänä tavoitteena on lemmikin hyvä terveys ja pitkä ikä. 1st Choice haluaa vastata lemmikkien yksilöllisiin ravitsemuksellisiin tarpeisiin, ja valikoimasta löytyykin ruokia eri ikäisille lemmikeille ja erilaisiin erityistarpeisiin. Ruokien valmistusaineet ovat laadukkaita ja huolella valittuja. Ruoat eivät sisällä maissia, vehnää, soijaa tai lihanjalostuksen sivutuotteita. 1st Choice -ruoissa on herkullinen ja luonnollinen maku ja ne ovat hyvin sulavia. Ruoan sulavuutta ja hampaiden puhtautta edistävät nappuloiden optimaalinen koko ja muoto. 1st Choicen valikoimista löytyvät laadukkaat ruoat kissoille ja koirille

Tervetuloa uudistuneeseen verkkokauppaamme! Jos kohtaat verkkokaupassa ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kiitos!