Booster-koiranruoka

Booster on laadukas koiranruokasarja, josta löydät sopivat ruoat niin pennuille, täysikasvuisille koirille kuin seniorikoirillekin. Ruoat ovat vehnättömiä ja soijattomia eivätkä sisällä naudan- tai sianlihaa. Booster Salmon -ruoka on valmistettu lohesta, ja muiden Booster-koiranruokien proteiininlähteenä toimii korkealaatuinen kananliha. Koiran ruokavalioon saat helposti vaihtelua maukkailla ja luonnollisilla Booster-koiranherkuilla. Booster-valikoimaan kuuluvat myös huippusuositut koiranmakkarat, jotka sopivat koirille täysravinnoksi. Makkarat eivät sisällä viljoja, soijaa, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Voit säästää ostamalla Booster-makkarat tai herkut huippuedullisissa säästöpakkauksissa! Tutustu myös ProBooster-koiranruokiin.

Koiranruokatoimitus

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

VEHNÄTÖN JA SOIJATON BOOSTER-KOIRANRUOKA

 

Booster-koiranruokasarja on kehitetty erityisesti metsästys- ja työkoirien tarpeita silmälläpitäen. Koiranruokien hiilihydraattilähteenä toimii maissi ja tarpeelliset proteiinit koira saa kananlihasta tai lohesta. Ruoat sisältävät koiran terveyttä edistäviä Omega 3- ja 6 -rasvahappoja. Booster-kuivaruokien säilöntäaineena toimii luonnollinen E-vitamiini. Niin Booster-kuivaruoat, koiranmakkarat kuin herkutkin ovat tunnettu luonnollisuudestaan. Ruoissa on korkea lihapitoisuus.

 

Valitse koirallesi sopivin Booster-täysravinto:

Booster Basic - Täysravinto, joka tarjoaa täysikasvuiselle koiralle kaikki hyvään terveyteen tarvittavat ravintoaineet

Booster Power - Koiranruoka aktiivisille koirille, jotka tarvitsevat runsaasti energiaa. Sisältää paljon korkealaatuista kananlihaa

Booster Salmon - Lohipohjainen, helposti sulava koiranruoka, joka sopii myös herkille koirille

Booster Puppy - Koiranruoka kasvavaille pennuille ja nuorille koirille, antaa pohjan terveelle kehitykselle ja kasvulle

Booster Senior & Light - Täysravinto iäkkäille tai vähemmän aktiivisille koirille. Pääraaka-aineena hyvin sulava kalkkuna

 

Vaihtelua koiran ruokavalioon tarjoat helposti herkullisilla Booster-koiranmakkaroilla, joista on saatavana kolmessa eri maussa: kana, nauta ja sika-nauta. Makkarat voit tilata myös edullisessa säästöpakkauksessa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn