Forthglade-koiranruoka

Forthglade-koiranruoat ovat korkealaatuisia, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuja, lihapitoisia ravintoja koirille. Ruoat valmistetaan Iso-Britanniassa paikallisista, 100 % luonnollisista raaka-aineista. Forthglade-koiranruoat ovat viljattomia ja lisäaineettomia. Ruoat eivät sisällä lisä- tai täyteaineita tai ylimääräistä vettä. Vitamiinien ja mineraalien säilyminen ruoassa on varmistettu hellävaraisen valmistusmenetelmän ansiosta.

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

FORTHGLADE-KOIRANRUOKA

Forthglade-koiranruoat ovat lihaisia ja välttämättömillä vitamiineilla ja mineraaleilla täydennettyjä. 100 % luonnolliset raaka-aineet ovat peräisin Englannista, jossa ruoat myös valmistetaan. Raaka-aineiden alkuperä on jäljitettävissä aina maatiloille saakka. Ruoissa on käytetty täyslihaa, joka ei sisällä rusto- tai luuainesta, minkä ansiosta ruoissa on korkea proteiinipitoisuus. Korkean lihapitoisuuden ansiosta Forthglade-ateriat ovat erittäin maistuvia ja sopivat myös nirsoille koirille. Hellävarainen valmistusmenetelmä takaa mineraalien ja vitamiinien säilymisen ruoassa. Tutustu alla tarkemmin valikoimamme kahteen Forthglade-tuotesarjaan.

FORTHGLADE COMPLETE MEAL VILJATON

Forthglade Complete Meal -ateriat ovat valmiita tarjoiltavaksi. Tuotesarjasta löytyy viisi herkullista makuvaihtoehtoa: ankka, kalkkuna, kana, lammas ja lohi. Jokainen ateria sisältää vähintään 75 % lihaa, jonka lisäksi ruoissa on käytetty vihanneksia, myskikurpitsaa sekä bataattia. Viljattomat Complete Meal -ruoat ovat hypoallergeenisia ja sopivat myös herkille koirille. Ruoat sopivat täysikasvuisille, yli 1-vuotiaille koirille. Tuotesarjasta löytyy myös maukas ateriavaihtoehto koiranpennuille.

FORTHGLADE JUST90%

Forthglade Just90% -märkäruoat sopivat erinomaisesti käytettäväksi koiran ruokavalion täydentämiseen. Märkäruokia voi käyttää kuivaruoan lisukkeena ja räätälöidä helposti koiralle haluamansa ateriakokonaisuuden. Ruoat sopivat myös rasituksen aiheuttaman proteiini- ja energiavajeen täydentämiseen. Just90%-ruokien lihapitoisuus on huikeat 90 % ja tuotesarjasta löytyy kolme maistuvaa makuvaihtoehtoa: lammas, naudanliha ja kana. Just90%-märkäruoat sopivat yli 2 kuukauden ikäisille koirille. 

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Älä missaa parhaita kampanjoita, tarjouksia & huippu-uutuuksia - tilaa Koiravarusteen uutiskirje TÄSTÄ >>