PetSafe

PetSafen tavoitteena on lemmikin turvallisuus ja omistajan onnellisuus. PetSafe-valikoimaan kuuluu innovatiivisia tuotteita koiran koulutukseen, avuksi haukunestoon sekä leikkeihin ja aktivoimiseen. PetSafe-oviluukut antavat lemmikille itsenäisyyttä ja helpottavat omistajan arkea. Ruoka- ja juoma-automaatit huolehtivat lemmikin juomisesta ja ruokailusta silloin, kun olet itse poissa.

Items 1-48 of 73

Page
per sivu
Set Descending Direction
  1. PetSafe-haukunestopanta tuotepaketti
    PetSafe-haukunestopanta tuotepaketti
    Special Price 69,90 € Regular Price 86,80 €

Items 1-48 of 73

Page
per sivu
Set Descending Direction

PetSafe rakastaa lemmikkejä. Sen tuloksena PetSafe on lemmikinomistajien keskuudessa yksi luotetuimmista tuotemerkeistä maailmanlaajuisesti. PetSafe-tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1991 ja koko toiminnan perustana on lemmikin ja omistajan ainutlaatuisen suhteen vahvistaminen. PetSafe harjoittaa jatkuvaa tutkimusta, testausta ja tuotekehitystä, jotta lemmikeille voitaisiin tarjota paras valikoima tuotteita. PetSafella insinöörit ja asiantuntijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä käyttäytymisspesialistien ja eläinlääketieteen ammattilaisten kanssa. 

Ilmainen toimitus Schenker-noutopisteisiin kaikille tuotteille & Ilmainen kotiinkuljetus yli 30 kg koiranruokatilauksiin! Ei koske yksittäisiä tarhaelementtejä.