ProBooster-koiranruoka

ProBooster-koiranruoka maistuu koiralle varmasti, sillä ruoan korkea lihapitoisuus tekee siitä erityisen herkullista. Ruoat on kohdennettu koiran iän, koon ja herkkyyden mukaan. Tuotesarjasta löytyy ruokia sekä suurten rotujen aikuisille koirille ja pennuille että pienten ja keskisuurten rotujen pennuille ja täysikasvuisille koirille. Valikoimaan kuuluu myös suosittu ProBooster Sport -ruoka, joka on suunniteltu erittäin aktiivisille koirille. ProBooster Adult Sensitive Lamb -ruoka taas sopii erinomaisesti herkille ja ruoka-aineyliherkkyyksitä kärsiville koirille. Tutustu myös Booster-koiranruokiin!

Koiranruokatoimitus

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

14 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

LIHAPITOINEN PROBOOSTER-KOIRANRUOKA

 

ProBooster-ruokien suunnittelu on perustunut tuoreimpaan tutkimustietoon lemmikkien ravitsemuksesta sekä aktiivisten koiraharrastajien ja kasvattajien kuuntelemiseen. Samaan aikaan ruokien suunnittelussa on otettu huomioon ikiaikainen tieto siitä, että koirat ovat ennen kaikkea lihansyöjiä. ProBooster-koiranruokien lihapitoisuus onkin erittäin korkealla tasolla, jopa 69 %. ProBooster-koiranruokien raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja laadukkaita, minkä ansiosta ProBooster-koiranruoat ovat hyvin sulavia ja herkullisia maultaan. Laadukas ProBooster-täysravinnot sisältävät kaikki koiran tarvitsemat ravintoaineet tukien koiran terveyttä ja hyvinvointia sekä antaen koiralle elinvoimaa. 

 

Proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista, sillä koira on lihansyöjä. Koira tarvitsee aminohappoja, joista se saa lihaperäisestä proteiinista.ProBooster-ruokien korkea lihapitoisuus tekee ruoista myös erityisen maistuvia.

 

Hiilihydraatit antavat koiralle nopeasti energiaa ja varmistavat aineenvaihdunnan toimivuuden. ProBooster-ruoat eivät sisällä maissia tai vehnää, vaan ainoa ruoissa käytetty vilja on riisi. Riisi on luontaisesti gluteeniton ja sulaa helposti. Kuidun lähteenä useimmissa ProBooster-ruoissa toimii kuivattu omena tai juurikasmassa. 

 

Rasva antaa koiralle energiaa, tukee hyvinvointia ja edistää ihon ja turkin terveyttä. On tärkeää, että koira saa oikean määrän välttämättömiä rasvahapopoja eli Omega-3- ja 6-rasvahappoja. ProBooster-ruokien sisältämä kanan rasva varmistaa, että koira saa runsaasti tyydyttämättömiä ja välttämättömiä rasvahappoja.

 

Valitse koirallesi sopivin ProBooster-ruoka:

 

ProBooster Sport - Koiranruoka suureen energiantarpeeseen, esimerkiksi harrastus-, metsästys- ja työkoirille

ProBooster Sensitive - Koiranruoka herkille koirille. Ainoa eläinproteiini lampaanliha ja ainoa vilja riisi

ProBooster No Grain - ProBooster-tuotesarjan lihapitoisin ruoka, sisältää lihaa 69 %. Ei sisällä lainkaan viljaa

ProBooster Adult Maxi - Koiranruoka suurten rotujen täysikasvuisille koirille. Sisältää 53 % kananlihaa

ProBooster Adult Mini & Medium - Täysravinto pienten ja keskikokoisten koirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin

ProBooster Puppy Maxi - Koiranruoka, joka tukee suurten rotujen pentujen tervettä kasvua ja kehitystä

ProBooster Puppy Mini & Medium - Täysravinto pienten ja keskikokoisten rotujen pentujen ja nuorten koirien tarpeisiin

ProBooster Light & Senior - Koiranruoka iäkkäille tai vähemmän aktiivisille, ylipainoon taipuvaisillle koirille

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn

 ✓ Nopea toimitus alk. 0 €!