Saaga-koiranruoka

SAAGA-koiranruoat sisältävät runsaasti ravitsevaa ja proteiinipitoista kananlihaa, kalaa ja kananmunaa sekä valkuaista sisältävää hernettä. Hiilihydraatteina on käytetty helposti sulavia riisiä, ohraa ja vatsaystävällistä kauraa. Laadukkaat ja tasapainotetulla koostumuksella varustetut SAAGA-koiranruoat löydät edullisesti Koiravarusteen valikoimasta.

per sivu
-30% Saaga Mini & Medi 2 kg

Saaga Mini & Medi 2 kg

6,90 € 9,90 €
(3.45 €/kg)
-30% Saaga Maxi 2 kg

Saaga Maxi 2 kg

6,90 € 9,90 €
(3.45 €/kg)
-30% Saaga Mini & Medi 10 kg

Saaga Mini & Medi 10 kg

24,40 € 34,90 €
(2.44 €/kg)
-30% Saaga Maxi 10 kg

Saaga Maxi 10 kg

24,40 € 34,90 €
(2.44 €/kg)
per sivu

Puhdasta, laadukasta ravintoa tarinan sankarille

SAAGA-täysravintosarja koirille on valmistettu samalla pohjoisen muinaisten tarinoiden sankareiden periksiantamattomuudella, kuin mistä kaunokirjallinen kertomus eli saaga sai alkunsakin: kertomusten aiheina olivat lohikäärmeet, taianomaiset puhuvat eläimet sekä hurjat viikingit. Kuten muinaisten aikojen ravintokin, sisältää myös SAAGA-täysravinto selkeitä, puhtaita raaka-aineita: siinä on runsaasti terveellistä, helposti sulavaa kananlihaa, eikä lainkaan vehnää, soijaa tai maissia. SAAGA -koiran täysravinto sisältää koirasi terveyttä vaalivia ainesosia nivelten, ruuansulatuksen, luuston ja turkin hyvinvoinnin edistämiseksi – kuin ripaus taikaa.

Hiilitassunjälki kompensoitu

Saaga-koiranruoka on ensimmäinen koiranruoka, jonka hiilitassunjälki on kompensoitu. Tämä tarkoittaa käytännössä, että tuotteisiin käytettävien raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien valmistuksen ja kuljetuksen tuottamat hiilidioksidipäästöt on laskettu ja vastaava määrä on vapaaehtoisesti hyvitetty osallistumalla johonkin hiilidioksidia ilmakehästä vähentävään projektiin. Yksi hyvä tapa tähän on metsitys, ja tällä hetkellä myynnissä olevien Saaga-tuotteiden kompensaatio onkin tehty osallistumalla metsitysprojektiin Brasiliassa. Projekti on myös ajankohtainen Brasilian tuhoisien metsäpalojen vuoksi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn