Tracker

Tracker lupaa tarjota maailman älykkäimmän kommunikaatiojärjestelmän metsästäjille. Trackerin kommunikaatiojärjestelmä muodostuu koiran tutkapannasta, seurantaohjelmasta ja pilvipalvelusta. Trackerin laitteiden avulla voi seurata koiraa reaaliaikaisesti maastossa sekä kommunikoida seurueen muiden jäsenten kesken. Valikoimastamme löydät Tracker-koiratutkat valmiiksi asennettuina tutkapaketteina kaikkine tarvikkeineen - tutustu nyt!

30 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

30 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Tracker on yksi Suomen suosituimmista koiratutkamerkeistä. Tracker-koiratutkat mahdollistavat koiran reaaliaikaisen seuraamisen maastossa sekä kommunikaation seurueen jäsenten kesken. Tracker on pohjoissuomalainen tutkabrändi, ja sen tutkapannat ovat suunniteltu kestämään haastavimmissakin pohjoisissa olosuhteissa. Tracker kehittää mallistoaan jatkuvasti, ja uusin innovaatio Trackerin tuoteperheessä ovat EASY-tutkapannat, joissa on esiasennettu SIM-kortti, jossa on käyttöaikaa 31.7.2020 asti. Valikoimaamme kuuluvat seuraavat Tracker-koiratutkat

Koiratutkien lisäksi valikoimaamme lukeutuvat Tracker-lisenssit, jotka toimitetaan automaattisesti sähköpostiin heti kun tilaus on tehty. Saat lisenssin käyttöön heti - olipa arki tai pyhä! Tutustu Trackerin lisensseihin alla.

Tämä sivusto käyttää evästeitä.Hyväksyn