Valio-koiranruoka

Valio-koiranruoka tarjoaa koiralle sen elämäntapaan parhaalla mahdollisella tavalla sopivaa ravintoa. Jos koirasi kuluttaa paljon esimerkiksi työn tai harrastuksen parissa, on energiapitoinen Valio-ruoka sille erinomainen valinta. Energiapitoisilla Valio-koiranruoilla saavutetaan parempi teho pienemmällä ruokamäärällä. Valio-valikoimasta löydät sopivat ruoat myös normaali- tai vähemmän aktiivisille koirille. Esimerkiksi Valio Maintenance on ihanteellinen ylläpitoruoka vähän kuluttaville lemmikkikoirille tai aktiivisten koirien lepokaudelle. Valio-tuotesarjaan lukeutuvat laadukkaat ruoat myös koiranpennuille ja seniorikoirille.

34 Items

per sivu
Set Descending Direction
 1. Valio Puppy -pentupaketti 60 kg
  Valio Puppy -pentupaketti 60 kg
  Special Price 81,80 € Regular Price 177,20 €
 2. Valio Puppy Large Breed -pentupaketti 60 kg
  Valio Puppy Large Breed -pentupaketti 60 kg
  Special Price 81,80 € Regular Price 177,20 €
 3. Valio Puriste Puppy -pentupaketti 60 kg
  Valio Puriste Puppy -pentupaketti 60 kg
  Special Price 81,80 € Regular Price 177,20 €
 4. Valio Puriste Extra Energy -tuotepaketti
  Valio Puriste Extra Energy -tuotepaketti
  Special Price 78,90 € Regular Price 81,60 €
 5. Valio Puriste Energy -tuotepaketti
  Valio Puriste Energy -tuotepaketti
  Special Price 74,90 € Regular Price 77,60 €
 6. Valio Active -tuotepaketti
  Valio Active -tuotepaketti
  Special Price 70,90 € Regular Price 73,60 €
 7. Valio Super -tuotepaketti
  Valio Super -tuotepaketti
  Special Price 62,90 € Regular Price 65,60 €
 8. Vehnätön Valio Puriste Extra Energy 15kg koiranruoka 2
  Valio Puriste Extra Energy 15 kg
  Special Price 35,00 € Regular Price 37,90 € As low as 29,90 €
  (2.33 €/kg)
 9. Vehnätön Valio Puriste Energy Regular koiranruoka
  Valio Puriste Energy 15 kg
  Special Price 30,00 € Regular Price 35,90 € As low as 28,90 €
  (2 €/kg)
 10. Valio Senior/Light koiranruoka vanhoille koirille
  Valio Senior/Light 15 kg
  36,90 €
  (2.46 €/kg)
 11. Valio Puriste Puppy koiranruoka pentukoiralle
  Valio Puriste Puppy 3 kg
  10,90 €
  (3.63 €/kg)
 12. Valio Puppy Large Breed 3 kg
  Valio Puppy Large Breed 3 kg
  10,90 €
  (3.63 €/kg)
 13. Valio Puppy penturuoka 3kg -pakkauksessa
  Valio Puppy 3 kg
  10,90 €
  (3.63 €/kg)
 14. Valio Liha-Ateria Sika-Nauta 18 kpl
  Valio Liha-Ateria Sika-Nauta 18 kpl
  Special Price 36,90 € Regular Price 52,20 €
 15. Valio Liha-Ateria Nauta 18 kpl
  Valio Liha-Ateria Nauta 18 kpl
  Special Price 36,90 € Regular Price 52,20 €
 16. Valio liha-ateria nauta
  Valio Liha-Ateria Nauta
  Special Price 2,00 € Regular Price 2,90 €

34 Items

per sivu
Set Descending Direction

VALIO-KOIRANRUOKA

 

Valio on menestyneiden kasvattajien kehittämä koiranruokasarja, joka on noussut koiranomistajien keskuudessa huippusuosioon. Valio-koiranruokaa on valmistettu jo vuodesta 1995 ja valikoimaa on jatkuvasti kehitetty matkan varrella. Valio-ruoat on valmistettu parhaista raaka-aineista ja laadusta tinkimättä. Ruoan laadukkaat proteiininlähteet tukevat koiran lihaskuntoa ja optimaalinen rasvapitoisuus säilyttää energiatason tasaisena myös pitkäaikaisessa rasituksessa. Tarkasti harkittu ravintoaineiden yhdistelmä parantaa koiranruoan tehoa ja tekee siitä maistuvaa.

Valio tarjoaa kattavan tuotevalikoiman aktiivisille koirille. Energiapitoiset ruoat sopivat erityisesti metsästys-, harrastus- ja työkoirille. Valio-valikoimaan kuuluu myös korkealaatuisia ruokia vähemmän aktiivisille koirille tai ylläpitokaudelle, herkille koirille, senioreille sekä pennuille. Valio-tuotesarjasta löytyy tasapainoinen ravinto jokaiselle koiralle rodusta riippumatta.

 

Valio-koiranruoan edut

 

Paras yhdistelmä elintärkeitä vitamiineja ja hivenaineita

Valio-täysravinnoissa on koiralle paras yhdistelmä elintärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Vitamiinit ovat kemiallisia yhdisteitä, joita elimistö tarvitsee, mutta joita se ei välttämättä pysty itse tuottamaan. Kivennäisaineet (hivenaineet) ovat maaperästä peräisin olevia alkuaineita, joita tarvitaan ravinnosta. Vitamiinit ja hivenaineet ovat tärkeä osa koiran ruokavaliota ja niiden puute voi aiheuttaa puutostauteja.

 

Korkealaatuiset, tuoreet ja puhtaat raaka-aineet

Valio-koiranruoat valmistetaan vain korkealaatuisista, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Ruoka on yhtä kuin sen raaka-aineet – tämä pätee myös koiranruoissa. Tarkka raaka-aineiden laatuseuranta takaa parhaan mahdollisen lopputuotteen.

 

Optimaalinen rasva-, hiilihydraatti- ja proteiinipitoisuus

Valio-ruoissa on optimaalinen pitoisuus erityisesti aktiiviselle koiralle tärkeitä ravintoaineita. Rasvat ovat kovassa rasituksessa olevan koiran tärkein energialähde, jonka tarkoitus on antaa koiralle tasaisesti energiaa pitkäkestoisessa rasituksessa. Proteiineja taas tarvitaan lihasmassan ylläpitoon, sillä kovassa suorituksessa koiran proteiiniaineenvaihdunta kiihtyy. Valio-valikoimasta löytyvät myös kevyemmät ruoat ylläpitokaudelle tai vähemmän aktiivisille koirille. Runsasenergiset ruoat sopivat harraste-, metsästys- ja työkoirien aktiivikaudelle, kun koira tarvitsee kaiken saatavilla olevan energian parhaaseen suoritukseen.

 

Tietoa Valio-puristeruoasta 

 

Valio-puristeruoat ovat Valio-valikoiman huippu-uutuus. Puristeruoat valmistetaan erityistä kylmäpuristustekniikalla, jossa ruokamassan lämpötila ei nouse yli 75 asteen. Huomattavasti tavallista matalamman valmistuslämpötilan ansiosta puristeruoan imeytyvyys ja sulavuus ovat omaa luokkaansa ja ravintoarvot säilyvät ruoassa paremmin. Puristeruoka hellii koiran ruoansulatusta ja sen maistuvuus on erinomainen. Ruoan hyvä ja tasainen imeytyminen takaa sen, että koira saa tasaisesti energiaa. Puristeruoka antaa koiralle suuremman määrän energiaa pienemmällä ruokamäärällä.

 

Katso puristeruoan hyötyjä havainnollistava video:

 

Ilmainen toimitus Schenker-noutopisteisiin kaikille tuotteille & Ilmainen kotiinkuljetus yli 30 kg koiranruokatilauksiin! Ei koske yksittäisiä tarhaelementtejä.